Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

První traktor ISEKI TXGS 24 s podlahovým vytápěním

Zveřejněno: 22. 9. 2022

Společnost ISEKI-Maschinen představila na veletrhu GaLaBau v Norimberku první malý traktor s podlahovým vytápěním. Traktor ISEKI TXGS 24 s pohonem všech kol lze díky pohodlné celoprosklené kabině používat ve všech ročních obdobích, zejména v komunální sféře.

Ergonomická kabina kompaktního traktoru ISEKI TXGS 24 – na obrázku s čelním zametacím strojem ISEKI - nabízí pohodlné a bezpečné pracovní místo pro všechna roční období.

Plynule nastavitelné podlahové vytápění nejenže udržuje nohy a chodidla řidiče v teple při zimním provozu, ale především zajišťuje bezpečnost. Sníh a led proniklý přes obuv rychle roztaje a nepředstavuje nebezpečí při ovládání pedálů nebo vystupování z vozidla. Společnost ISEKI má podlahové vytápění patentované.

Teplovodní okruh motoru vytváří nejen příjemné klima v kabině, ale také ohřívá izolační podložku v prostoru pro nohy. Teplá voda cirkulující v rohoži rychle rozmrazuje sníh a led pod botami obsluhy. Odpadní teplo vznikající při provozu motoru se tak efektivně využívá pro bezpečnost řidiče. Podlahové vytápění lze zapínat a vypínat nezávisle na systému vytápění kabiny. V kabině zajišťuje šest výdechů optimální distribuci teplého a studeného vzduchu. Výkonný ventilátor rychle vyčistí zamlžená okna.

Jedinečné podlahové vytápění v traktoru ISEKI TXGS 24 udržuje nohy obsluhy v teple i v chladném počasí a zajišťuje bezpečnost při ovládání pedálů a vystupování.
Jedinečné podlahové vytápění v traktoru ISEKI TXGS 24 udržuje nohy obsluhy v teple i v chladném počasí a zajišťuje bezpečnost při ovládání pedálů a vystupování.

Všechny ovládací prvky traktoru ISEKI TXGS 24 jsou ergonomicky navržené a robustní. Sloupek řízení je nastavitelný a všechny páky lze ovládat intuitivně, což umožňuje snadné a bezpečné ovládání traktoru.

Přístrojová deska traktoru ISEKI TXGS 24 poskytuje dobrý přehled o všech jízdních a provozních situacích. Místo standardního sedadla s nastavitelným opěradlem lze na přání objednat elektricky odpružený model, který zvyšuje komfort.

K dispozici je několik variant pneumatik pro různá použití. Díky světlé výšce je tento kompaktní univerzální traktor ISEKI TXGS 24 vhodný i pro použití na chodnících a v úzkých průjezdech.

Autor: Milan Jedlička
Foto: ISEKI

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.