Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.6. – svátek slaví Zdeňka

Siloking Feeding Management Software má nový vzhled a více funkcí

Zveřejněno: 14. 6. 2024

Jako specialista na krmnou techniku se Siloking vyzná v krmných procesech a chce chovatelům pomoci, aby práce s krmnými vozy Siloking byla co nejpohodlnější, nejjednodušší a nejefektivnější.

Siloking Feeding Management Software má nový vzhled a více funkcí.

Bezdrátový vážicí systém Siloking Data na jedné straně podporuje nakládání, vážení, míchání a vyprazdňování. Na druhé straně je možné vytvářet přesné analýzy nebo spravovat data o krmení pomocí softwaru Siloking Feeding Management Software. Tato dokumentace je stále důležitější pro zajištění ekonomického úspěchu. Oba systémy jsou dokonale sladěny.

Výrobce na veletrhu Agritechnica 2023 představil zcela přepracovanou verzi softwaru Siloking Feeding Management Software. S novou verzí výrobce optimalizoval rozhraní softwaru z hlediska uživatelské přívětivosti. Kromě toho Siloking nabízí nové funkce, jako je snadnější zadávání sušiny (v závislosti na počasí), používání mezinárodních měrných jednotek nebo plánování směsí v závislosti na místě vykládky.

Nový software Siloking je na trhu k dispozici od jara 2024. Zemědělci se mohou těšit na další optimalizaci řízení krmiv a zjednodušení provozních procesů.