Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Stroje SMS CZ k vidění na rakouském veletrhu Agraria 2022

Zveřejněno: 20. 11. 2022

Celkem tři stroje českého výrobce strojů na zpracování půdy a pastvin SMS CZ s.r.o. budou k vidění od 23. 11. do 26. 11. v rakouském Welsu na veletrhu Agraria 2022. Návštěvníkům se představí prutové brány SMS Lanio 600, nesené vály SMS Teran 300 N a univerzální secí stroje SMS SMART 300.

Univerzální secí stroj SMS SMART 300.

„Rakousko, jakožto český soused, je pro nás důležitým trhem. Pro zemi jsou charakteristické menší a střední výměry a zvlněný náročný podhorský terén. Na tyto podmínky jsou naše stroje dělané, i proto jsme se rozhodli zúčastnit se největšího veletrhu v zemi,“ vysvětluje Petr Jirsa, jednatel společnosti SMS CZ s.r.o.

Na stánku H2.140 se návštěvníci budou moci seznámit s prutovými bránami SMS Lanio 600 s pracovním záběrem 6 metrů. Stroj se vyznačuje skvělým kopírováním terénu pomocí výkyvných rámů a opěrných koleček. Agresivita prstů je nastavitelná a samotné prsty jsou dostupné v průměrech 6, 7 nebo 8 mm. Na přání je stroj možné dovybavit rovnacím hrablem. Své uplatnění nachází při údržbě travních porostů i při práci na poli.

Na stánku H2.140 se návštěvníci budou moci seznámit s prutovými bránami  SMS Lanio 600 s pracovním záběrem 6 metrů.
Na stánku H2.140 se návštěvníci budou moci seznámit s prutovými bránami SMS Lanio 600 s pracovním záběrem 6 metrů.

Dále budou k vidění vály SMS Teran N 300 pro zadní tříbodový závěs traktoru. Nesená verze válů s pracovním záběrem 3 metry vyniká univerzálností a snadnou manévrovatelností. Hodí se jak na údržbu trvalých travních porostů, tak do polních aplikací. Stroj jsou vhodný i do méně výkonných traktorů a na svažité pozemky.

Vály SMS Teran N 300 pro zadní tříbodový závěs traktoru.
Vály SMS Teran N 300 pro zadní tříbodový závěs traktoru.

A zapomenout nesmíme ani na univerzální secí stroje SMS SMART 300, který se hodí jak pro zakládání a přisévaní travních porostů, tak i běžných polních plodin. S pracovní šířkou 3 metry je vhodný na malé a střední výměry. Vyniká robustností a je vhodný do náročných podmínek a kamenitých půd. Přisévání probíhá prostřednictvím úzkých drážek vzdálených od sebe 12,5 cm. Toto řešení nepoškozuje travní drn a je velmi účinné v těžším terénu s množstvím kamenů. Stroj je možné vybavit širokou škálou secího příslušenství APV, se kterou společnost SMS CZ dlouhodobě spolupracuje.

Rakouský veletrh Agraria se koná od 23. 11. do 26. 11. v Rakouském Welsu a během čtyř výstavních dnů zavítá na místní výstaviště tisíce návštěvníků, kteří se mohou seznámit s produkty SMS CZ a službami téměř tisíce značek a firem nejenom z Rakouska.

Pozvánka na rakouský veletrh Agraria.
Pozvánka na rakouský veletrh Agraria.