Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Traktory Steyr Impuls a Profi dostaly nový ovládací terminál S-Tech 700 Plus

Zveřejněno: 6. 1. 2023

Nový dotykový ovládací terminál S-Tech 700 Plus nahrazuje dřívější terminál S-Tech 700 v nejnovějších traktorech Steyr Impuls CVT, Steyr Profi S-Control 8 a Steyr Profi CVT pro rok 2023, což přináší výhody pro snadné používání a obsluhu – traktory navíc využívají nový přijímač signálu GPS.

Traktory Steyr Impuls a Profi dostaly nový ovládací terminál S-Tech 700 Plus.

Kryt nového terminálu S-Tech 700 Plus s dotykovou obrazovkou je vyroben z hliníku, což zajišťuje jeho maximální odolnost. Jeho dotykový displej ve stylu tabletu má úhlopříčku 12,1 palce, což je o 35 % více než 10,4palcová jednotka v terminálu S-Tech 700, kterou nahrazuje, a usnadňuje tak jeho prohlížení a ovládání. Přepracovaný design posílil faktory, jako je rozlišení, osvětlení a poměr stran, stejně jako odezva obrazovky na dotyk prstu. Viditelnost během dlouhých pracovních dnů a ročních období zlepšují antireflexní vlastnosti obrazovky a ochrana proti otiskům prstů. Terminál traktoru Steyr Impuls a Profi může být součástí loketní opěrky. Možností je též terminál umístit na boční lištu u okna.

Díky vnitřním vylepšením byla výrazně zvýšena kapacita paměti, a to z 256 MB na 16 GB. Díky tomu jsou provozní funkce mnohem rychlejší, zejména pokud jde o ISOBUS funkce. Na obrazovce terminálu S-Tech 700 Plus lze zobrazovat záznamy až ze čtyř kamer, což obsluze umožňuje sledovat různé oblasti traktoru a nářadí.

Pro traktory je k dispozici také nový přijímač STEYR 392, který nahrazuje model STEYR 372 a obsahuje nové korekční signály. Využívá konstelace družic Galileo, Beidou a QZSS, plus GPS a GLONASS, což umožňuje rychlou inicializaci a rychlé dosažení cílové přesnosti, navíc s nízkou pravděpodobností ztráty signálu.