Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Zunhammer MagicBox v novém praktickém designu s dotykovou funkcí

Zveřejněno: 10. 3. 2023

Cílem mnoha vývojových prací v oboru zemědělských strojů je co nejinovativnější a nejjednodušší uživatelské rozhraní, přestože stroje jsou stále rozmanitější a obvykle mají mnoho elektronických a hydraulických funkcí. Mnoho uživatelských chyb je způsobeno složitým ovládáním. S cílem poskytnout zemědělcům přehledný způsob ovládání strojů společnost Zunhammer dále vyvinula známý MagicBox.

Zunhammer MagicBox v novém praktickém designu s dotykovou funkcí.

Doposud se k cisternám Zunhammer bez ovládání ISOBUS dodávala ovládací jednotka Zunhammer MagicBox a volitelně výpočetní systém Gülle2000. Nyní jsou oba systémy spojeny do jedné jednotky a opticky modernizovány.

Kromě robustního hliníkovo-plastového krytu zaujme nová ovládací jednotka, nyní nazvaná "TouchBox", uživatelsky přívětivým 3,5palcovým dotykovým ovládacím panelem. Uživatel na něm může pohodlně provádět potřebná nastavení a vyvolávat informace o stavu vozidla. Jedná se například o aktuální aplikační dávku, otáčky čerpadla, pojezdovou rychlost a další informace o celkovém stavu vozidla. Aby měl řidič v terénu přehled o obsahu nádrže, zobrazuje se zbývající množství vizuálně. Zemědělci se stávajícími cisternami Zunhammer si mohou nechat bez větší námahy nahradit své stávající řídicí jednotky tímto systémem.

Kromě osvědčeného systému Zunhammer MagicBox je TouchBox jednoduchým systémem pro ovládání stroje. Ani jedna z těchto variant však není vhodná pro další dokumentaci v oblasti evidence aplikovaných živin, protože k tomu jsou určena zařízení ISOBUS v sortimentu Zunhammer.