Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Články na Agroportal24h.cz

Metsjö představilo hákový nosič kontejnerů na pásovém podvozku

(15.9.2017) S užitečným zatížením 28,4 tun je nový hákový nosič Meta Flex 60-75 poměrně těžký. Tlak na půdu by měl být i přes to příznivý, protože je nosič osazen pásovými jednotkami.

Nové modely W300 a W400 jsou více komfortnější

(15.9.2017) Mlátičky řady W300 a W400 od společnosti John Deere jsou často používány, vzhledem ke své velikosti, na menších farmách, kde jsou menší plochy ke sklízení. Mezi výhody vlastní sklízecí mlátičky patří i fakt, že zemědělec není závislí na poskytovateli…

První samojízdný lis na světě s nulovým poloměrem otáčení

(14.9.2017) V časných sedmdesátých letech navrhl Gary Vermeer svůj první lis na balíky pod názvem "One Man Hay System", aby mohl uspokojit potřeby farmářů. Nyní jeho společnost představuje revoluční lis s nulovým poloměrem otáčení

Lisy Comprima dostaly facelift

(14.9.2017) Je to 40 let od doby, kdy společnost Krone představila v roce 1977 svůj první lis na kulaté balíky, KR 180. Lisy řady Comprima letos dostaly facelift.

Přichází nová generace čelních nakladačů Zetor System

(13.9.2017) ZETOR představuje novou generaci čelních nakladačů ZETOR SYSTEM. Modernizovaná řada oblíbené zemědělské agregace, nesoucí označení ZQ, přinese zemědělcům a farmářům delší životnost, lepší výhled z kabiny, vyšší zvedací výšku, vyšší tuhost agregace,…

Druhá generace návěsů Silo Space se představí na Agritechnice

(11.9.2017) Joskin je nyní připraven s již druhou generací návěsů Silo Space 2. Poprvé bude k vidění na veletrhu Agritechnica 2017.

Inteligentní pohon kol od Ropy sám zjistí, kdy se má odpojit nebo připojit

(11.9.2017) Jeden z předních německých výrobců sklízečů řepy a brambor, Ropa, vyvinul hydraulický pohon kol, který dokonce zjistí, kdy ho je nutné připojit či odpojit.

Novinky od Grimme pro sklizeň brambor

(9.9.2017) Veletrh Agritechnica se blíží, a tak ani výrobce Grimme nezahálí a již nyní odhalil novinky napříč svým portfoliem. Novinky se představily na polní akci PotatoEurope v Nizozemsku.

Nový produkt od McHale. Byl testován v nejtěžších podmínkách světa

(8.9.2017) Před lety zařadila irská společnost McHale do svého výrobního programu žací stroje. Je slavná mimo jiné díky výrobě špičkových lisů. McHale chce však nabídnout ucelený sortiment strojů, takže nyní představil shrnovač píce. Světovou premiéru bude mít 19.…

Všechny novinky Fendt pohromadě. Traktory a příslušenství v nové podobě

(8.9.2017) Ač se veletrh Agritechnica 2017 koná až v listopadu, již nyní Fendt představil své novinky, které si budou návštěvníci veletrhu moci prohlédnout. Oproti minulým rokům jich je větší množství. Pojďme si je představit.

Na trhu vznikl nový segment. Smykem řízený nakladač s teleskopickým ramenem

(8.9.2017) Toto je první stroj svého druhu na světě. JCB odhalilo zbrusu nový stroj JCB Teleskid, který na trhu nemá obdoby. Konstrukce stroje vychází ze smykem řízeného nakladače a využívá výhody teleskopických manipulátorů, má totiž teleskopické rameno.

Další přírůstek do rodiny kombinací

(8.9.2017) Žací kombinace NOVACAT A10 z domu Pöttinger má další přírůstek – menšího bratra NOVACAT A9, který dosahuje v závislosti na čelně neseném stroji pracovního záběru 8,92 m nebo 9,18 m.

Krone představilo řezačku s unikátní výškově nastavitelnou kabinou!

(8.9.2017) Rodinná firma Krone představí své nejnovější řezačky řady BiG X na nadcházejícím veletrhu Agritechnica 2017 v Hannoveru.