Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Krone přichází s novým moderním grafickým rozhraním ISOBUS ovládání

Zveřejněno: 19. 6. 2023

S novým uživatelským rozhraním ISOBUS přináší Krone ještě větší komfort při ovládání stroje prostřednictvím nového zobrazení a přehlednosti údajů. Stroje se na obrazovce nyní zobrazují pomocí animací a 3D grafiky dynamicky.

Krone přichází s novým moderním grafickým rozhraním ISOBUS ovládání.

Řidič tak může v jakémkoli okamžiku podrobně sledovat aktuální pracovní procesy stroje Krone i s jejich nastavenými hodnotami. Tyto funkce se zobrazují v horní stavové liště a také v postranní liště nabídek. Pomocí záložek umístěných pod stavovým pruhem lze vyvolat různé funkce stroje, jejich nastavení a počítadlo zákazníků. Jako mimořádně praktická se ukázala volně konfigurovatelná multifunkční lišta ve spodní části uživatelského rozhraní. Zde lze umístit a individuálně nastavit zadáním hodnot nejdůležitější funkce stroje, jako je výška rotoru, nebo zpoždění zdvihu v případě shrnovače.

Jednotné symboly a ovladače pomáhají zajistit, že se budete orientovat v ovládání každého stroje Krone napříč všemi modely. Kromě tohoto intuitivního zobrazení se nyní moderní uživatelské rozhraní zobrazuje s ještě lepší viditelností v denním a nočním režimu přizpůsobeném příslušným světelným podmínkám.

Nové uživatelské rozhraní ISOBUS je součástí nové, výkonnější řídící jednotky. Moderní uživatelské rozhraní ISOBUS bude zpočátku k dispozici pro shrnovač Krone Swadro TC 2000. Během dalších dvou let budou novým uživatelským rozhraním vybaveny i všechny další nové ISOBUS stroje od Krone.

Moderní uživatelské rozhraní ISOBUS bude zpočátku k dispozici pro shrnovač Krone Swadro TC 2000.
Moderní uživatelské rozhraní ISOBUS bude zpočátku k dispozici pro shrnovač Krone Swadro TC 2000.