Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.6. – svátek slaví Lubomír

Lis Kverneland 6500F nově s integrovanou ovíječkou FlexiWrap

Zveřejněno: 25. 6. 2024

Poté, co Kverneland představil svůj nejnovější model lisu na kulaté balíky s pevnou komorou Kverneland 6500F, je nyní k dispozici také v kombinaci lisu a ovíječky FlexiWrap. Model je určen pro nejvyšší profesionální segment a je součástí řady, která zahrnuje dva modely s variabilní komorou.

Lis Kverneland 6500F nově s integrovanou ovíječkou FlexiWrap.

Tato těžká kombinace je navržena tak, aby zvládla nejintenzivnější podmínky, a je ideální pro profesionální zemědělce a podnikatele, kteří se zaměřují na produktivitu. Sběrací ústrojí lisu Kverneland 6500F je tvořeno 5 řadami prstů a je široké 230 cm i pro sběr maximálně širokých řádků hmoty. Rotor je vybaven řezací jednotkou s 15 noži umožňující teoretickou délku řezu 72 mm. Při ucpání vkládacího kanálu je možno použít systém výklopného dna. Systém je plně ovládán z kabiny traktoru bez toho, aniž by obsluha musela opustit kabinu.

Balicí komora stroje Kverneland 6500F18 žebrovaných válců a je určena pro výrobu těžkých balíků. 2 opěrné válce jsou schopny unést velké zatížení. Systém vázání sítě PowerBind s nízkou nakládací výškou a rychlou výměnou válců poskytuje uživateli maximální pohodlí a bezpečnost. Tyto výhody platí i pro balení formou folie-folie, která je k dispozici jako volitelné příslušenství pro další zvýšení kvality píce.

Elektronický systém ISOBUS je ve standardní výbavě a lis lze ovládat pomocí systému ISOMATCH TELLUS PRO nebo přímo z terminálu traktoru. Ovládací panel umístěný na zadní straně stroje umožňuje manuální ovládání hlavních operací ovíječky ze zadní části stroje.