Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Nejvýkonnější Case IH Quadtrac 715 dostal nové odpružení pásového podvozku Heavy-Duty Suspension

Zveřejněno: 23. 2. 2024

Společnost Case IH, která je celosvětovým lídrem v oboru pásových traktorů, představila na konci loňského roku nejsilnější sériově vyráběný traktor všech dob a nyní posouvá úroveň traktorů Case IH Quadtrac o další level výš. Nové odpružení Heavy-Duty Suspension (HDS) je navrženo pro zvýšení odolnosti, produktivity a komfortu obsluhy.

Nejvýkonnější Case IH Quadtrac 715.

Volitelné odpružení Case IH Quadtrac Heavy-Duty Suspension přináší především pohodlí a komfort obsluhy, snižuje zhutnění půdy a prodlužuje životnost stroje.

Odpružení podvozku ve spojení s dokonalým kopírováním pomáhá rozložit hmotnost stroje Case IH Quadtrac na celou plochu pásů čímž se minimalizuje utužení půdy, zlepšuje flotaci, a ještě více zvyšuje bezkonkurenční tahový výkon.

Odpružené pásové podvozky traktorů Case IH Quadtrac, jako výbava na přání, snižují vibrace na sedadle obsluhy o plných 40 %. Hydraulicky odpružené jsou jak velká vodící kola, tak i trojice pojezdových kladek. Inženýrům se podařilo přivést k dokonalosti kopírování povrchu s automatickým napínáním pásů pro zajištění optimální výkonosti za všech podmínek na poli. Heavy Duty podvozek má o 11 % větší hnací kolo a o 5 % delší rozchod. Všechny komponenty odpružení jsou velmi robustní odlitky s větším průměrem čepů bez nutnosti mazaní s dlouhou životností a minimálními nároky na údržbu. Maximální pojezdovou rychlost je možné navýšit na 42,5 km/h.