Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 1.7. – svátek slaví Jaroslava

Nová radiální pneumatika BKT POWERTRAILER SR 331 je speciálně navržena pro zemědělskou silniční dopravu

Zveřejněno: 30. 5. 2024

BKT oficiálně představuje BKT POWERTRAILER SR 331, All Steel radiální pneumatiku, která se řadí mezi vlajkové produkty společnosti.

Nová radiální pneumatika BKT POWERTRAILER SR 331 na cisterně.

BKT POWERTRAILER SR 331 je novinka, na kterou zemědělský svět čekal: řešení speciálně navržené tak, aby vyhovovalo vyvíjejícím se potřebám, které jsou typické pro přepravu přívěsů a cisteren. Je skutečně zvláště vhodná pro provoz v silniční dopravě, protože zajišťuje vynikající výkon a efektivní provoz.

Tato pneumatika BKT POWERTRAILER SR 331 se vyznačuje také dobrými flotačními vlastnostmi, které pomáhají snižovat zhutňování půdy tím, že brání jejímu poškození a zachovávají její strukturu. Nižší valivý odpor zároveň zajišťuje úsporu paliva a v důsledku toho i nákladů.

Další klíčovou vlastností BKT POWERTRAILER SR 331 je vynikající stabilita, a to i při vysokých rychlostech, během nejnáročnějších jízdních situací, jako jsou zatáčení nebo kruhové objezdy, kde dochází k výraznému přenosu hmotnosti. Konstrukce All-Steel navíc zajišťuje vynikající přepravní výkon i při vysokých nosnostech, zatímco speciální žebro bočnice poskytuje ochranu proti nárazům a účinkům tření pneumatiky. Šestihranná patka s oděrovou výztuhou navíc zajišťuje, že pneumatika dokonale sedí na ráfku.

Nelze podceňovat ani výhody pro obsluhu, která díky víceblokovému dezénu nové radiální pneumatiky BKT POWERTRAILER SR 331 může těžit z jízdního komfortu a hladkého jízdního stavu i za mokra. Kromě toho dezén běhounu zajišťuje rovnoměrné opotřebení a snižuje vibrace způsobené traktorem.