Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 8.9. – svátek slaví Mariana

Nový čelní nakladač Kubota LK-M pro traktory Kubota M4003, M5002 a M6002

Zveřejněno: 3. 6. 2024

Nová řada Kubota LK-M zahrnuje pět modelů čelních nakladačů, z nichž každý je vybaven integrovaným mechanickým samonivelačním systémem. Nakladače jsou určené pro traktory Kubota M4003, M5002 a M6002.

Nový čelní nakladač Kubota LK-M.

Mezi hlavní výhody řady nakladačů Kubota LK-M patří vylepšená ergonomie pro optimální efektivitu. Řada Kubota LK-M se může pochlubit zcela přepracovanou ergonomií, která upřednostňuje viditelnost a jednoduchost designu. Důmyslné prvky, jako je mechanické samonivelační zařízení a snížený příčník, zajišťují viditelnost při práci.

Čelní nakladač Kubota LK-M má propracovanou a integrovanou konstrukci. Hydraulická a elektrická kabeláž integrovaná do výložníku nakladače, doplněná vysoce kvalitní povrchovou úpravou, zaručuje odolnost a snadnou údržbu.

Funkce EASY-PLUG usnadňuje bezproblémové připojování a odpojování nářadí díky systému 3. funkce. Je umístěna v přední části nakladače Kubota LK-M a jediným stisknutím červené páčky lze odpojit nářadí.

Pro ovládání čelního nakladače Kubota LK-M je k dispozici joystick v různých konfiguracích.
Pro ovládání čelního nakladače Kubota LK-M je k dispozici joystick v různých konfiguracích.

Traktory Kubota lze v případě zájmu vybavit zesíleným rámem.

Pro ovládání čelního nakladače Kubota LK-M je k dispozici joystick v různých konfiguracích. Tento ovladač může při společném výběru řídit také přední závěs a přední hydrauliku. Příčník výložníku nakladače poskytuje dostatečný prostor pro přední závěs a vývodový hřídel (je-li jím traktor vybaven), což zajišťuje optimální kompatibilitu.