Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Opotřebitelné díly Kuhn DURAKARB pro pluhy umožňují efektivní provoz v extrémních a intenzivních podmínkách

Zveřejněno: 23. 2. 2024

Opotřebitelné díly pro pluhy firmy Kuhn lze nyní pořídit v odolném provedení Kuhn DURAKARB. Toto provedení prodlužuje životnost dílů přidáním destiček z karbidu wolframu.

Opotřebitelný díl Kuhn DURAKARB.

Opotřebitelné díly Kuhn jsou navrženy tak, aby se dokonale přizpůsobily strojům, na kterých jsou namontovány. Tyto díly jsou vytvářeny v přímé návaznosti na konstrukci stroje, což zajišťuje optimální kvalitu práce, kontrolu potřebného výkonu a záruku, že všechny součásti stroje budou pracovat správně. Opotřebitelné díly s technologií DURAKARB umožňují efektivní provoz v extrémních a intenzivních podmínkách. Technologie DURAKARB poskytuje opotřebitelným dílům nesrovnatelnou ochranu a dlouhou životnost díky destičkám z karbidu wolframu.

Po desetiletích používání je nyní karbidový hrot SUPER-MARATHON nahrazován karbidovým hrotem DURAKARB. Ten nabízí pětkrát delší životnost než hrot OLYMPIC a dvakrát delší životnost než hrot SUPERMARATHON.

Tento hrot, dokonale přizpůsobený tělesům pluhů Kuhn, nenarušuje proudění půdy a účinně chrání radlici, čímž omezuje její opotřebení.

Do půdní strany DURAKARB bylo zapuštěno ne méně než čtrnáct karbidových destiček, které účinně chrání obě pracovní plochy před opotřebením a kamenitými strukturami půdy. Kromě toho, že tento nový díl vydrží minimálně třikrát déle než verze bez karbidových vložek, je schopen udržet svůj tvar v průběhu času a vytvořit tak čisté, rovné dno brázdy. Uspořádání karbidových destiček chrání díl od jednoho konce k druhému a zajišťuje, že si v průběhu času zachová svůj původní tvar.