VF TractorMaster Hybrid. Inteligentní pneumatika určená pro silnice, tvrdé i měkké půdy
Dnes je 28.9.

Stroje ROZMITAL a SMS CZ se představily na významných výstavách

Zveřejněno: 25. 6. 2024

Čeští výrobci zemědělské techniky ROZMITAL a SMS CZ se v posledních dvou měsících zúčastnili různých výstav.

Stroje ROZMITAL a SMS CZ se představily na významných výstavách

Sekačky včetně žací kombinace, ale také obraceče a shrnovače ROZMITAL mohli návštěvníci obdivovat 23. května 2024 na přilehlých pastvinách u obce Očová na Slovensku u příležitosti akce Deň poľa zameraný na krmoviny.

Francouzskému publiku se 7. června 2024 představily během tří výstavních dnů na akci Terres en fête dva stroje ROZMITAL. Zemědělci se mohli těšit na šestirotorový obraceč ROZMITAL OZ-676 a jednorotorový shrnovač ROZMITAL SB-4631. Čtyři své stroje přivezla také česká firma SMS CZ. „Do Francie úspěšně dovážíme naši techniku přes 15 let a za tu dobu jsme v zemi získali stovky spokojených zákazníků. Ostatně i dva naše produkty, radličkové kypřiče SMS CZ ARRAS a SMS CZ ATOS jsou speciálně vyvinuté dle požadavků francouzských farmářů. SMS CZ ARRAS navíc nese jméno podle regionálního střediska v jehož blízkosti se výstava koná, a i proto byl tento radličkový kypřič na stánku k vidění,“ říká Petr Jirsa, jednatel společnosti SMS CZ s.r.o.

Terres en fête je venkovní výstavou konanou u správního města SMS CZ ARRAS v severní Francii. Na ploše přes 20 ha se představí až 500 vystavovatelů a během tří výstavních dnů akci navštíví průměrně 85 000 farmářů nejenom z Francie, ale např. z Beneluxu.

V úterý 18. června 2024 startovala ve Zbýšově u Čáslavi zemědělská výstava Naše pole a ROZMITAL byl u toho. Návštěvníci se na stánku českého výrobce pícninářské techniky mohli těšit na celkem 5 výstavních kousků zastupující všechny kategorie ROZMITALEM vyráběných strojů. A kdo zvažuje nákup nové techniky, měl možnost zakoupit stroje za výhodné ceny, a to se slevou až 150 000 Kč.