Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Traktory Massey Ferguson a Valtra dostanou nový naváděcí systém Fuse Guide

Zveřejněno: 16. 5. 2023

Společnost AGCO, celosvětový výrobce a distributor zemědělské techniky a technologií pro precizní zemědělství, dnes oznámila, že podepsala dohodu se společností Hexagon o rozšíření nabídky naváděcích systémů. Nový naváděcí systém se bude prodávat pod názvem Fuse Guide na traktorech Massey Ferguson a Valtra.

Traktory Massey Ferguson a Valtra dostanou nový naváděcí systém Fuse Guide.

Nová dohoda rozšiřuje současnou dohodu mezi společnostmi AGCO a Hexagon o distribuci přijímačů globálního navigačního satelitního systému (GNSS) Hexagon | NovAtel a globálních korekčních služeb TerraStar, a to jak při tovární montáži, tak prostřednictvím prodejců AGCO. Fuse Guide bude nabízet na trhu osvědčený, robustní naváděcí a elektronický řídicí systém. Stejně jako prémiové naváděcí systémy AGCO bude i Fuse Guide využívat vysoce přesný přijímač NovAtel SMART7.

Toto řešení nabízí zákazníkům možnost volby mezi systémy třetích stran na trhu s náhradními díly a prémiovými integrovanými naváděcími systémy AGCO, Massey Ferguson Guide a Valtra Guide. Fuse Guide by měl být uveden na trh v Brazílii ve druhém čtvrtletí roku 2023 a na dalších trzích v roce 2024.