Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.7. – svátek slaví Věroslav

Amazone draží secí stroj pro dobrou věc

Zveřejněno: 14. 5. 2024

V rámci polního dne Amatechnica vás společnost Amazone zve 23. května 2024 na zajímavou živou aukci použitých strojů Amazone. Aukci pořádá společnost Euro Auctions, přední evropský aukční dům pro použité stavební a zemědělské stroje, a nabízí všem zájemcům možnost zakoupit si kvalitní předváděcí nebo výstavní stroj Amazone za atraktivní cenu.

Amazone draží secí stroj pro dobrou věc.

Pod kladívko půjde téměř 40 zemědělských strojů, z nichž některé jsou jako nové. Pro dobrou věc dává společnost Amazone do aukce k dispozici nový secí stroj Amazone D9 3000 Special. Výtěžek z prodeje tohoto stroje bude věnován dětské ambulantní hospicové službě v Osnabrücku. Tato organizace podporuje rodiny, v nichž dítě nebo mladý člověk trpí život zkracující nebo život ohrožující nemocí.

Aukce je součástí programu polního dne Amatechnica a uskuteční se ve 13:30 hodin v areálu společnosti Amazone v Hasbergen-Gaste. Pro účast je nutné se předem bezplatně zaregistrovat na adrese https://euroauctions.com/de/registrieren nebo tak můžete učinit na místě. Přímý přenos na internetových stránkách aukčního domu Euro Auctions umožňuje účast online, takže přihazovat mohou zájemci z celého světa. Všechny stroje budou draženy bez minimální ceny. Vítězem aukce se stane ten, kdo nabídne nejvyšší cenu.