VF TractorMaster Hybrid. Inteligentní pneumatika určená pro silnice, tvrdé i měkké půdy
Dnes je 16.9. – svátek slaví Ludmila

Do Unčovic na výjimečnou prodejní akci od ROZMITALU

Zveřejněno: 6. 9. 2024

Strojírny Rožmitál prodloužily atraktivní prodejní akci a zvou farmáře na Den zemědělce do Unčovic u Olomouce, kde budou mít možnost zakoupit pícninářskou techniku za výhodné ceny. Sleva může být až 150 000 Kč při nákupu jednoho stroje, nebo až 405 000 při nákupu tří strojů ze tří různých kategorií. Výstava probíhá od 11. do 12. září 2024 a kromě vystavených pěti strojů na stánku ROZMITAL bude středočeská technika k vidění i na stánku partnera Agrotrans Otice.

Do Unčovic na výjimečnou prodejní akci od ROZMITALU.

„Prodloužení srpnové prodejní akce jistě potěší každého pícnináře, který zvažuje koupi nové techniky za výhodné ceny. Čím více strojů zakoupí, tím větší slevu můžete získat. Pokud si vybere tři různé stroje, můžete ušetřit až třetinu celkové ceny. Akce platí do 22. 9. 2024 nebo do vyprodání zásob,“ říká Pavel Jahoda, obchodní ředitel Strojíren ROZMITAL.

Až do 22. září 2024 je tak možné zakoupit pícninářskou techniku ROZMITAL se slevou až 20 % v případě nákupu jednoho ks stroje. Při nákupu tří ks techniky, přičemž každý stroj bude z jiné produktové kategorie, je možné ušetřit až 33 %.

Více informací o akci získají zájemci v síti autorizovaných prodejců, nebo na stánku ROZMITAL na výstavě Den zemědělce. Zde navíc bude k vidění pět strojů, konkrétně čelní disková sekačka ROZMITAL SC-301R s válcovým kondicionérem, zadní bočně nesená odlehčená sekačka ROZMITAL SD-24L, oblíbený šestirotorový obraceč ROZMITAL OZ-676 částečně osazený hákovými prsty, jednorotorový nesený shrnovač píce ROZMITAL SB-4631 a válcový lis s pevnou komorou ROZMITAL LB-V120.

Stánek ROZMITAL na výstavách.
Stánek ROZMITAL na výstavách.

Na stánku obchodního partnera Agrotrans Otice pak budou k vidění další dva stroje ROZMITAL. Jedním z nich bude největší nesený obraceč z nabídky ROZMITAL, ROZMITAL OZ-908, s pracovním záběrem 9 metrů a zadní bočně nesená disková sekačka ROZMITAL SD-300 se záběrem 3 metry a středovým zavěšením pro lepší kopírování terénu.

ROZMITAL srdečně zve všechny na Den zemědělce, která se koná 11. – 12. září 2024 v Unčovicích u Olomouce.

O Strojírnách Rožmitál

Strojírny Rožmitál jsou tradiční česká firma, která byla založena v roce 1913. V roce 2023 společnost oslavila 110 let své existence.

Původně se firma zabývala výrobou elektromotorů, vzduchotechniky a kovového nábytku. Od padesátých let minulého století se portfolio firmy postupně rozšířilo a ustálilo na nabídce zemědělských pícninářských strojů.

Až do roku 1989 měly Strojírny Rožmitál monopolní postavení ve výrobě obracečů a shrnovačů na českém a slovenském trhu zemědělské techniky. Dnes nabídku strojů tvoří diskové sekačky, obraceče, shrnovače píce a nově také lisy na kulaté balíky. Společnost pravidelně investuje do inovací a uvádění novinek.