Dnes je 5.10. – svátek slaví Eliška

Fendt 1050 Vario a překládací vůz Perard Interbenne 40 – part 1

Zveřejněno: 19. 6. 2024

Michal Horák, ikona moderního českého zemědělství, si nedávno převzal špičkový traktor Fendt 1050 Vario od společnosti Agromex. Tento výkonný stroj bude využívat ve spojení s vlastním překládacím vozem Perard Interbenne 40, který bude součástí jeho DEMO soupravy pro žně 2024. Článek představuje technické specifikace obou strojů a zdůrazňuje význam podpory mladých farmářů v České republice. Michal Horák svým inovativním přístupem a moderním vybavením nastavuje nové standardy v efektivitě a produktivitě zemědělských prací.

Fendt 1050 Vario a překládací vůz Perard Interbenne 40.

Známý český podnikatel Michal Horák, si od společnosti Agromex, která dlouhodobě podporuje mladé rozvíjející se zemědělce, nedávno převzal moderní traktor Fendt 1050 Vario. Tento špičkový traktor bude Michal Horák využívat ve spojení s vlastním překládacím vozem Perard Interbenne 40, který bude součástí jeho DEMO soupravy pro žně 2024. Tyto vysoce výkonné stroje představují významný krok vpřed v českém zemědělství.

Fendt 1050 Vario: Vrchol technologického pokroku

Traktor Fendt 1050 Vario je považován za jeden z nejvýkonnějších a nejmodernějších traktorů na trhu. Tento stroj je vybaven motorem MAN o výkonu 517 koní, což zajišťuje dostatek síly pro nejtěžší zemědělské úkoly. Díky bezstupňové převodovce VarioDrive, která je unikátní pro traktory značky Fendt, je zajištěn plynulý přenos síly na všechna kola, což umožňuje optimální trakci při práci na poli. Traktor disponuje systémem automatického řízení VarioGuide a nejmodernějšími technologiemi pro precizní zemědělství, jako je telemetrický systém Fendt Connect, který umožňuje vzdálené monitorování a analýzu výkonu traktoru. Kabina traktoru je navržena s důrazem na maximální komfort obsluhy, nabízí ergonomické ovládací prvky, vynikající výhled a pokročilé klimatizační systémy. S kombinací síly, inovace a komfortu je Fendt 1050 Vario ideálním partnerem pro moderní zemědělce, kteří chtějí dosáhnout maximální produktivity a efektivity.

Michal Horák při předaní stroje Fendt 1050 Vario od společnosti Agromex.
Michal Horák při předaní stroje Fendt 1050 Vario od společnosti Agromex.

Perard Interbenne 40: Kapacita na nejvyšší úrovni

Perard Interbenne 40 je překládací vůz navržený pro maximální efektivitu při sklizni. S kapacitou 40 m3 umožňuje rychlé překládání sklizených plodin, což minimalizuje prostoje kombajnů a maximalizuje výkonnost sklizňových prací. Vůz je vybaven výkonným šnekovým dopravníkem, který umožňuje rychlé vykládání plodin do nákladních vozidel nebo skladovacích prostor. Jeho robustní konstrukce a kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost a spolehlivost i v náročných podmínkách.

Ideální kombinace: Fendt 1050 Vario a Perard Interbenne 40

Kombinace traktoru Fendt 1050 Vario a překládacího vozu Perard Interbenne 40 představuje výjimečně výkonné řešení pro moderní zemědělské operace. Traktor Fendt 1050 Vario se svým výkonem 517 koní a pokročilými technologiemi, jako je bezstupňová převodovka VarioDrive a systém automatického řízení VarioGuide, poskytuje optimální trakci, stabilitu a snadné ovládání při práci na poli.

Perard Interbenne 40 je navržen pro rychlé překládání sklizených plodin. Výkonný šnekový dopravník umožňuje rychlé vykládání do nákladních vozidel nebo skladovacích prostor, což minimalizuje prostoje kombajnů a maximalizuje efektivitu sklizně.

Kombinace traktoru Fendt 1050 Vario a překládacího vozu Perard Interbenne 40 představuje výjimečně výkonné řešení pro moderní zemědělské operace.
Kombinace traktoru Fendt 1050 Vario a překládacího vozu Perard Interbenne 40 představuje výjimečně výkonné řešení pro moderní zemědělské operace.

Synergie v akci

Spojení těchto dvou strojů je ideální pro zemědělské podniky, které potřebují zvládnout sklizeň dobře a nejúčinněji. Fendt 1050 Vario poskytuje potřebnou sílu a manévrovatelnost pro tažení překládacího vozu, zatímco Perard Interbenne 40 zajišťuje kvalitní a bezpečné překládání sklízených plodin. Traktor díky svým pokročilým funkcím, jako je telemetrický systém Fendt Connect, umožňuje neustálé monitorování a optimalizaci výkonu celé soupravy.

Výhody pro zemědělce

Tato kombinace přináší zemědělcům řadu výhod, včetně vyšší produktivity, snížení provozních nákladů a lepší využití času během sklizně. Traktor Fendt 1050 Vario zajišťuje plynulý a stabilní provoz i v náročných podmínkách, zatímco Perard Interbenne 40 umožňuje kvalitní a bezpečnou manipulaci s plodinami. Společně tvoří ideální DEMO soupravu pro žně 2024, která Michalu Horákovi umožní předvést výhody moderní zemědělské techniky v praxi.

Michal Horák je považován za ikonu moderního českého zemědělství díky svému inovativnímu přístupu a využívání nejmodernějších technologií.
Michal Horák je považován za ikonu moderního českého zemědělství díky svému inovativnímu přístupu a využívání nejmodernějších technologií.

Michal Horák: Ikona moderního českého zemědělství

Michal Horák je považován za ikonu moderního českého zemědělství díky svému inovativnímu přístupu a využívání nejmodernějších technologií. Jeho nové vybavení, Fendt 1050 Vario a Perard Interbenne 40, mu umožní dále zvyšovat efektivitu a produktivitu jeho zemědělského podniku. Díky podpoře společnosti Agromex a jeho vlastnímu odhodlání a inovativnímu přístupu je Michal Horák vzorem pro mnoho nejen mladých zemědělců v České republice.

S těmito novými stroji je Michal Horák připraven na žně 2024, kdy bude demonstrovat jejich výkonnost a efektivitu. Jeho snaha o modernizaci a zvyšování efektivity v zemědělství je příkladem toho, jak lze úspěšně spojit tradici s inovací a dosáhnout vynikajících výsledků.

S těmito novými stroji je Michal Horák připraven na žně 2024, kdy bude demonstrovat jejich výkonnost a efektivitu.
S těmito novými stroji je Michal Horák připraven na žně 2024, kdy bude demonstrovat jejich výkonnost a efektivitu.

Těšte se na pokračování

V nadcházejícím pokračování tohoto článku se s vámi podělíme o podrobnosti přímo z pole, kde budeme sledovat DEMO soupravu pro žně 2024 Michala Horáka při práci. Ukážeme vám, jak traktor Fendt 1050 Vario a překládací vůz Perard Interbenne 40 fungují v reálných podmínkách, a přineseme vám detailní popis jejich výkonu a efektivity během sklizně.

Sledujte nás, abyste se dozvěděli, jak tyto moderní stroje přispívají k maximální produktivitě zemědělských operací. Těšíme se, že vám budeme moci představit praktické ukázky a poskytnout vám cenné informace o tom, jak technologie může revolucionalizovat způsob, jakým se dnes hospodaří.