Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 2.7. – svátek slaví Patricie

Krampe THL 20 L Carrier má nově hákový zvedací systém integrován přímo do podvozku

Zveřejněno: 18. 6. 2024

Hákové nosiče kontejnerů si v posledních letech získaly oblibu díky své flexibilitě a našly své místo v mnoha zemědělských provozech a v komunální sféře. Společnost Krampe Fahrzeugbau vyrábí hákové nosiče kontejnerů již více než 30 let a může se pochlubit bohatými zkušenostmi. Nabízí širokou škálu vozidel s nosností od 10 do 30 tun.

Krampe THL 20 L Carrier má nově hákový zvedací systém integrován přímo do podvozku.

Kromě výroby vozidel na zakázku společnost Krampe dlouhodobě vyrábí standardizovaná vozidla v rámci tzv. řady Krampe Carrier. Jedná se o technicky vysoce kvalitní vozidla se standardní výbavou. Koncepce vozidel je založena na důmyslném modulárním systému, který umožňuje zákazníkům zvolit si užitečné příslušenství, jako je úložný box na popruhy, čerpadlo či pneumatiky.

Nejnovějším přírůstkem řady Carrier je nosič Krampe THL 20 L Carrier. Standardní vybavení zahrnuje spodní závěs se závěsným systémem K 80 a hydraulickou podpěrnou nohu. Osvědčený podvozek se vzduchovým odpružením a nápravami BPW zajišťuje vysokou úroveň jízdního komfortu. K dalším standardním prvkům patří verze pro rychlost 40 km/h s homologací EU, plastové blatníky, pomocný válec pro sklápění a šedý lak.

Traktorový nosič kontejnerů Krampe THL 20 L Carrier.
Traktorový nosič kontejnerů Krampe THL 20 L Carrier.

U modelu Krampe THL 20 L Carrier byl poprvé vynechán pomocný rám a hákový zvedací systém byl integrován přímo do podvozku. Díky dalším opatřením na snížení hmotnosti se pohotovostní hmotnost snížila o 500 kg oproti předchozímu modelu, nyní váží 5 400 kg. Nosnost při zvedání a vyklápění je 20 tun při 200 barech a může přepravovat kontejnery o délce od 4,50 do 6,25 metru. Volitelně je k dispozici skládací ochranný kryt podvozku, který zvyšuje maximální povolenou délku kontejneru na 6,75 metru.

Krampe THL 20 L Carrier má bohatou standardní výbavu.
Krampe THL 20 L Carrier má bohatou standardní výbavu.