Dnes je 22.10. – svátek slaví Sabina

Nový elektrický nakladač s teleskopickým ramenem GIANT G2700E HD

Zveřejněno: 5. 8. 2024

Společnost TOBROCO-GIANT představila model řady GIANT G2700E HD, nový přírůstek do své řady elektrických (s teleskopickým ramenem) nakladačů, který má zvýšit výkon v segmentu bezemisních nakladačů. Tato řada, která se skládá ze tří modelů – GIANT G2700E HD, GIANT G2700E X-TRA HD a GIANT G2700E TELE HD – upřednostňuje efektivitu, produktivitu a všestrannost.

Nový elektrický nakladač s teleskopickým ramenem GIANT G2700E HD.

Výkonnost je o stupeň vyšší, protože tyto nakladače jsou poháněny robustním elektromotorem o výkonu 13 kW. Nakladače GIANT G2700E HD jsou vybaveny těžkými 12tunovými nápravami a funkcí Hill-Hold control. Spolu se 100 % uzávěrkou diferenciálu na přední nápravě poskytují bezkonkurenční výkon a efektivitu. Řada GIANT G2700E HD bez námahy zvládne nejtěžší úkoly na každém staveništi nebo v zemědělských provozech a dokonale kombinuje vysoký výkon s nižší uhlíkovou stopou.

Klíčová je všestrannost, přičemž model GIANT G2700E X-TRA HD nabízí zvýšenou zvedací sílu pro úkoly, jako je přeprava palet dlažebních kostek na staveništi, zatímco model GIANT G2700E TELE HD poskytuje zvýšenou výšku zdvihu 3,71 metru. Volitelná hydraulická chladicí jednotka optimalizuje výkon při použití hydraulicky poháněného příslušenství. Zákazníci si mohou vybrat pneumatiky pro jednotlivé aplikace, ať už jde o maximální trakci nebo snížení zhutnění půdy.

Standardně je nakladač vybaven bezpečnostní střechou a na přání je k dispozici skládací bezpečnostní střecha pro přístup do nízkých průjezdů (pod 2 metry). Řada GIANT G2700E HD je navržena pro pohodlí obsluhy a ergonomické funkce, a proto je vybavena pohodlnou kabinou, která zajišťuje dlouhou pracovní dobu bez únavy.

Nový elektrický nakladač s teleskopickým ramenem GIANT G2700E HD.
Nový elektrický nakladač s teleskopickým ramenem GIANT G2700E HD.

Přední pneumatiky nabízejí zvýšenou stabilitu a trakci, zatímco standardní řízení točivého momentu zajišťuje plynulou jízdu. Vnější elektrické nabíjení eliminuje nutnost zvedat zadní kapotu, což zvyšuje pohodlí obsluhy.

Cílem společnosti TOBROCO-GIANT je nabízet elektrické modely v rámci každé modelové řady nakladačů. Zákazníci budou mít vždy možnost zvolit si stroj s elektropohonem podle svých provozních potřeb a každodenních úkolů.