50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nový telematický systém Bobcat Machine IQ

Zveřejněno: 14. 4. 2023

Bobcat spouští nový telematický systém Bobcat Machine IQ, který zákazníkům kdykoli, odkudkoli a z jakéhokoli zařízení umožňuje přístup k informacím o jejich strojích.

Nový telematický systém Bobcat Machine IQ.

Prostřednictvím telematického systému Bobcat Machine IQ mohou zákazníci kontrolovat stav svých strojů a vzdáleně sledovat informace, které přispívají k lepší údržbě, bezpečnosti i výkonu. Tento jednoduchý a výkonný nástroj umožňuje zákazníkům maximálně využívat stroje Bobcat a zároveň chránit jejich investice.

20. března 2023 spustila společnost novou verzi systému Bobcat Machine IQ s názvem Customer Machine IQ Beta – na webu a jako mobilní aplikaci. Tím umožnila všem svým zákazníkům přístup k technologii, která otevírá dveře do nového digitálního světa Bobcat. Tato nová verze systému Bobcat Machine IQ je k dispozici v angličtině, francouzštině, němčině, italštině, španělštině a holandštině. Do konce června 2023 budou mít všichni zákazníci v Evropě a Izraeli přístup ke všem prémiovým funkcím systému Bobcat Machine IQ zdarma.

Hlavní funkce systému Bobcat Machine IQ.

  • Plánovaná a neplánovaná údržba – Poskytuje kritická oznámení pro řízení údržby a maximalizaci provozuschopnosti stroje.

  • Bezpečnost stroje – Předchází krádežím a zneužití strojů díky funkcím geografického ohrazení (geofencingu), detekce pohybu a časového omezení provozu.

  • Reporting a analytika – Provádí kontrolu výkazů využití s cílem optimalizovat výkon.

Provozovatelé strojů Bobcat se mohou k systému Bobcat Machine IQ připojit různými způsoby. Mohou přejít na web my.bobcat.com, vytvořit účet a přihlásit se. Další možností je mobilní aplikace Machine IQ, kterou lze stáhnout v obchodech Google Play/Apple store. K dispozici jsou rovněž QR kódy, které můžete naskenovat pomocí fotoaparátu na mobilním zařízení a zaregistrovat se do systému Bobcat Machine IQ.

Klíčové výhody systému Bobcat Machine IQ

  • Síla informací na dosah ruky zákazníka – Nepřetržitý přístup (24/7) k nejdůležitějším údajům na chytrém telefonu nebo v počítači, včetně polohy GPS s historií pohybu, stavu paliva, odpracovaných motohodin, chybových kódů a dalších informací.

  • Optimální využití a efektivita stroje – Systém Bobcat Machine IQ umožňuje zákazníkům plánovat zakázky s ohledem na maximální rentabilitu při optimálním využití stroje, s minimálními prostoji a spotřebou paliva pod kontrolou.

  • Lepší zabezpečení a klid – Stroje zákazníků lze chránit nastavením geografického ohraničení (geofencingu), upozornění na pohyb nebo časového omezení provozu. Díky přizpůsobitelným upozorněním se tak zákazník dozví o případných problémech jako první.

  • Snadné plánování servisu – efektivním plánováním servisu strojů pomocí systému Bobcat Machine IQ lze ušetřit čas i peníze. Systém umožňuje zákazníkovi využít plánované prostoje k údržbě na pracovištích bez narušení provozu.

Systém Bobcat Machine IQ lze snadno nainstalovat na kompatibilní stroje Bobcat, které jsou již v provozu. Zákazníci se mohou obrátit na místního prodejce a ověřit kompatibilitu. Prodejci Bobcat jim také vysvětlí, jak může systém Bobcat Machine IQ přispět k jejich podnikové činnosti a jak lze propojit stroje Bobcat se svým zákaznickým účtem.