50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Samojízdné krmné vozy Strautmann s novou kabinou nabídnou lepší komfort

Zveřejněno: 24. 2. 2022

Strautmann začal u svých samojízdných krmných vozů používat novou kabinu. Stroje s novou kabinou jsou zákazníkům dodávané již od ledna 2022.

Kromě rozšíření základní kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann o 50 mm a jejího prodloužení o 30 mm byl z pravé strany kabiny odstraněn celý centrální elektrický systém.

Při vývoji nové kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann byly požadavky a zkušenosti každodenních uživatelů promítnuty do nového designu. Hlavní prioritou při vývoji bylo pohodlí obsluhy při zachování intuitivního ovládání všech funkcí stroje. Kompaktnost nové kabiny byla zohledněna, aby se minimalizovala šířka stroje.

Kromě rozšíření základní kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann o 50 mm a jejího prodloužení o 30 mm byl z pravé strany kabiny odstraněn celý centrální elektrický systém. Ten je nyní umístěn v přehledné ovládací skříňce přímo za kabinou. Díky této změně má řidič v kabině téměř o 300 mm více místa.

Pohled shora do kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann.
Pohled shora do kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann.

Uvnitř kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann se nachází osvětlená výkyvná opěrka, kterou lze variabilně nastavit podle individuálních požadavků obsluhy.

Uvnitř kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann se nachází osvětlená výkyvná opěrka.
Uvnitř kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann se nachází osvětlená výkyvná opěrka.

Kromě toho bylo okno ve střeše kabiny samojízdného krmného vozu Strautmann prodlouženo směrem nahoru, takže je zajištěn optimální výhled na frézovací hlavu.