Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Secí stroj Lemken Solitair DT nově s pracovním záběrem 9 metrů

Zveřejněno: 6. 3. 2024

Secí stroje Lemken Solitair DT s pracovním záběrem od 4 do 6 metrů se na trhu v uplynulém roce velmi osvědčily. Nyní byla tato řada rozšířena o novou verzi s šířkou záběru 9 metrů, která v kombinaci s aplikátorem meziplodin/granulátu MultiHub dokáže aplikovat další třetí složku. Díky přepravní šířce tři metry a maximální výšce 4 metry je tato kombinace schválena pro silniční dopravu v celé EU.

Secí stroj Lemken Solitair DT nově s pracovním záběrem 9 metrů.

Zásobník osiva u secího stroje Lemken Solitair DT je v provedení s objemem 4 400 litrů (jednoduchý) nebo 5 100 litrů (dvojitý). MultiHub má navíc kapacitu 500 litrů. . MultiHub má navíc kapacitu 500 litrů. Je plně integrován do uživatelského rozhraní řídicího systému stroje jako přídavná komponenta a má stejné rozdělení sekcí jako secí kombinace. To otevírá široké možnosti využití. Například Lemken Solitair DT může vkládat hnojivo a osivo do jedné secí drážky metodou single-shot. Ve verzi se samostatnými hnojivovými botkami se hnojivo nebo jiný druh osiva ukládá pod horizont osiva. Díky integrovanému zásobníku Lemken MultiHub lze ke každé variantě ukládání přidat ještě další komponentu.

Na silnici nabízejí všechny modely secího stroje Lemken Solitair DT stabilní jízdní vlastnosti za všech podmínek a při všech rychlostech až do 40 km/h.

Nová aplikace iQblue Go nabízí maximálně snadné použití a umožňuje kalibrovat secí stroj pomocí mobilního zařízení. Aplikace rovněž podporuje konfiguraci kolejových řádků a doplňuje zobrazení systému na terminálu. Secí stroj Lemken Solitair DT lze nakonfigurovat s širokou škálou možností podle individuálních požadavků.

Secí stroj Lemken Solitair DT se zařízením MultiHub.
Secí stroj Lemken Solitair DT se zařízením MultiHub.