Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Tažený postřikovač Kuhn METRIS 2 dostal nové funkce

Zveřejněno: 5. 9. 2023

Tažený postřikovač Kuhn METRIS 2 se dokonale hodí pro obilnářské farmy. Může pracovat s nádrží o objemu 3 200 nebo 4 100 litrů a má ramena o délce 18 až 38 metrů. Nyní obsahuje nové funkce.

Tažený postřikovač Kuhn METRIS 2 s rameny RHA3.

S délkou od závěsu k nápravě 4,40 metru, šířkou 2,55 metru a výškou 3,40 metru (s 36 metrovými rameny) je postřikovač Kuhn METRIS 2 mimořádně kompaktní a stabilní pro přepravu. Kuhn METRIS 2 má čtyři úrovně odpružení (oje, náprava, paralelogram a odpružený rám EQUILIBRA), které zajišťují vynikající stabilitu stroje a udržují ramena co nejblíže k cíli pro přesnou práci. Postřikovač Kuhn METRIS 2 může být vybaven špičkovými technologiemi pro přesný postřik, jako jsou systém AUTOSPRAY, nové verze systému BOOM ASSIST pro kopírování terénu a systém TRACK ASSIST, který zajišťuje dokonalé kopírování kol postřikovače za koly traktoru.

Ramena taženého postřikovače Kuhn METRIS 2 TR4 jsou nyní k dispozici v délkách od 24 do 30 metrů a umožňují přístup k dalším technologiím, jako je cirkulace MULTISPRAY DUO. Hliníková ramena RHPA jsou dostupná od 18 do 24 metrů.

Novinkou taženého postřikovače Kuhn METRIS 2 jsou ramena RHA3 s kompaktním skládacím systémem. Jde o tzv. hybridní ramena, která jsou vyrobena z oceli a hliníku. Díky osvědčenému procesu lakování získává ocel vynikající korozivzdorné vlastnosti. Kombinace těchto materiálů poskytuje optimální poměr ceny a výkonu u postřikovačů se záběrem 27 až 36 metrů.

Všechna ramena dostupná pro tažený postřikovač Kuhn METRIS 2 jsou určena pro intenzivnější pracovní podmínky.

Řada tažených postřikovačů Kuhn METRIS 2 se může pochlubit pneumatikami VF. Pneumatiky Very High Flexion jsou navrženy pro přepravu těžšího nákladu a pracují při nízkém tlaku, čímž omezují utužení půdy, zachovávají její strukturu a udržují dobrý výnosový potenciál.

Terminály ISOBUS CCI jsou nyní vybaveny verzí KUHN CCI Connect Lite, která obsahuje Wi-Fi modul, Remote View a Online CCI Update pro přístup k různým vzdáleným službám.