Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Traktory Case IH Quadtrac a Steiger AFS Connect dostanou nový tříbodový závěs

Zveřejněno: 25. 1. 2023

Case IH vylepšil specifikace a výkon svých vlajkových traktorů – pásových traktorů Case IH Quadtrac AFS Connect a kolových traktorů Case IH Steiger AFS Connect pro rok 2023. Traktory poskytnou výkon až 692 koní z 12,9litrových šestiválcových motorů FPT Cursor 13 s technologií Hi-eSCR Stage V. Hydraulika poskytne maximální průtok 428 l/min.

Case IH vylepšil specifikace a výkon svých vlajkových traktorů – pásových traktorů Case IH Quadtrac AFS Connect a kolových traktorů Case IH Steiger AFS Connect pro rok 2023.

V souladu s jakýmikoliv jinými traktory Case IH AFS Connect jsou tyto modely nejvyšší řady intuitivní a pohodlné při řízení. Ergonomické, přizpůsobitelné ovládací prvky, které jsou součástí nového rozhraní obsluhy, poskytují tři způsoby ovládání: buď přímý přístup přes ovládací panel, dotykový monitor AFS Pro 1200 nebo prostřednictvím tlačítka pro rychlý přístup na loketní opěrce Multicontroller.

Majitelé a manažeři farem mohou kdykoli spravovat a optimalizovat údaje o farmě, vozovém parku a řízení ze stolního počítače v kanceláři nebo z mobilního zařízení.

Čtyři pásy rovnoměrně rozkládají hmotnost na celkovou plochu 5,6 m² a udržují neustálý kontakt s půdou, aby byl zajištěn 100 % přenos výkonu. Dokonce i největší model z této řady, Case IH Quadtrac 620 s hmotností 28 000 kg, vyvíjí tlak pouhých 0,5 kg/cm², což odpovídá hmotnosti 100 kg člověka stojícího na jedné noze, a přesto utáhne největší nářadí v těch nejtěžších podmínkách.

Nový tříbodový závěs u tarktorů Case IH Quadtrac poskytne až o 5 % vyšší nosnost a větší flexibilitu, což dokonale odpovídá nářadí a aplikacím s vysokými nároky na výkon.