Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Väderstad Proceed získal dvojnásobné ocenění na veletrhu SIMA

Zveřejněno: 11. 11. 2022

Secí stroj Väderstad Proceed již podruhé za sebou získal ocenění v kategorii Zemědělský stroj, dříve známé jako "Stroj roku". Proceed rovněž získal stříbrnou medaili za inovace na právě probíhající výstavě SIMA v Paříži ve Francii.

Přesný secí stroj Väderstad Proceed.

V březnu 2022 byla secímu stroji Väderstad Proceed udělena cena Farm Machine 2022. Nyní secí stroj cenu získal znovu, na právě probíhající výstavě SIMA v Paříži ve Francii. Stroji byla udělena cena Farm Machine 2023 v kategorii Secí stroje. Mezinárodní porota složená z novinářů zemědělských časopisů se rozhodla udělit prestižní cenu již podruhé za sebou.

Přesný secí stroj Väderstad Proceed získal na veletrhu SIMA také stříbrnou medaili za nejlepší inovaci, kterou udělila porota složená z více než 20 francouzských a mezinárodních zemědělských odborníků.

Väderstad Proceed je technologický skok pro přesné zemědělství, který dokáže s milimetrovou přesností umístit celou řadu osiv do ideální hloubky, což umožňuje výrazné zlepšení v oblastech, jako je úroveň výnosů, potřeba zpracování půdy, chemické ošetření a používání hnojiv.

Za několik týdnů vyjde nový dokumentární seriál společnosti Väderstad o systému Proceed.

Zástupci firmy Väderstad si převzali ocenění.
Zástupci firmy Väderstad si převzali ocenění.