Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.7. – svátek slaví Věroslav

Efektivní a lehký jako pírko – cisternový návěs Fliegl STF 30.000 v hliníkovém provedení

Zveřejněno: 15. 5. 2024

Řada Fliegl STF 30.000 Truck Line se vyznačuje objemem přibližně 31 000 litrů a jedinečnou konstrukcí cisterny a podvozku. To umožňuje dosáhnout pozoruhodné pohotovostní hmotnosti od 5 400 kg v hliníkovém provedení, aniž by byla obětována kvalitní standardní výbava.

Cisternový návěs Fliegl STF 30.000 v hliníkovém provedení.

Tato přepravní cisterna Fliegl STF 30.000 Truck Line se prosadila také jako vynikající vozidlo při přepravě kejdy. Při vývoji cisternového návěsu bylo hlavním cílem umožnit vysoké užitečné zatížení, kterého je dosaženo díky nízké čisté hmotnosti a přípustné celkové hmotnosti 35 tun.

Nápravy cisternového návěsu Fliegl STF 30.000 Truck Line jsou vyrobeny společností SAF a mají kotoučové brzdy. Standardní vzduchové odpružení spolu s první zdvihací nápravou a poslední natáčecí nápravou zajišťuje vynikající ovladatelnost a manévrovatelnost, zejména ve stísněných prostorech.

Celkově nabízí Fliegl STF 30.000 Truck Line kombinaci kapacity, výkonu a pohodlí, a je proto vynikající volbou pro přepravu kejdy.
Celkově nabízí Fliegl STF 30.000 Truck Line kombinaci kapacity, výkonu a pohodlí, a je proto vynikající volbou pro přepravu kejdy.

S volitelným čerpadlem s rotačním pístem od společnosti Vogelsang v kombinaci se sedmimetrovým přečerpávacím ramenem se cisterna Fliegl STF 30.000 Truck Line stává skutečným všestranným pomocníkem pro výkonné plnění a efektivní přepravu kejdy.

Rameno lze otáčet o 360° a lze jej ovládat přímo proporcionálně buď pomocí ručního pákového ovladače, nebo rádiového dálkového ovládání. Otočné rameno (6“) je integrováno do čerpadla a zajišťuje flexibilní a pohodlný proces sání. Pomocí proplachovacímu systému je kapalina optimálně homogenizována a nedochází k usazování pevných materiálů.

Rameno cisternového návěsu Fliegl STF 30.000 Truck Line lze otáčet o 360°.
Rameno cisternového návěsu Fliegl STF 30.000 Truck Line lze otáčet o 360°.