Dnes je 5.10. – svátek slaví Eliška

Nová verze kabiny traktorů New Holland T4F S pro provoz v sadařství

Zveřejněno: 31. 5. 2024

New Holland rozšiřuje nabídku u traktorů New Holland T4F S o novou verzi kabiny. Traktory díky tomu bude možné provozovat v sadech.

Nová verze kabiny traktorů New Holland T4F S pro provoz v sadařství.

Spolu s novou kabinou New Holland T4F S CAB budou u všech verzí ROPS i CAB nabízeny traktory s tříválcovým motorem o výkonu 70 koní.

Se čtyřmi modely, které dosahují výkonu 75 – 110 koní (jmenovitý výkon) z kompaktního a výkonného motoru FPT, jsou traktory New holland T4F S navrženy zejména pro potřeby výrobců pracujících v sadech, vinicích a sklenících.

Čtyřválcový motor FPT F5C je 3,6litrový agregát, který generuje točivý moment až 490 Nm a u nejvyššího modelu New Holland T4.110F S se zvýšil o 46 %.

Speciální traktory New Holland T4.110F S je možné pořídit i bez kabiny.
Speciální traktory New Holland T4.110F S je možné pořídit i bez kabiny.

Traktory New Holland T4F S jsou vybaveny novou mechanickou převodovkou 12 x 12 s jednoduchým ovládáním a rychlostí 40 km/h. Na přání je k dispozici plazivá rychlost. Nyní jsou k dispozici čtyři různé varianty přední nápravy včetně verze SuperSteer, která je základním prvkem DNA speciálních traktorů New Holland a zajišťuje maximální manévrovatelnost i na těch nejtěsnějších polích, a úzké verze pro velmi úzké sady vyžadující maximální šířku traktoru 1,35 metru. Továrně montovaný přední vývodový hřídel a přední závěs, hydraulické čerpadlo MegaFlow poskytující průtok až 73 l/min a nová konstrukce zadního závěsu s nosností 2 800 kg jsou dalšími prvky, které pomáhají zvýšit všestrannost.

Nový model New Holland T4F S zdědil mnoho dalších vlastností z ostatních speciálních traktorů T4. Patří mezi ně kabina s plochou podlahou, široké, prostorné a pohodlné prostředí pro obsluhu, které nabízí více prostoru pro nohy a zajišťuje obsluze pohodlné sezení a ergonomické uspořádání ovládacích prvků. Maximální ochranu před prachem, pylem a mlhou z postřiku zajišťuje patentovaná kabina New Holland Blue Cab 4 s dvojitou filtrací.