VF TractorMaster Hybrid. Inteligentní pneumatika určená pro silnice, tvrdé i měkké půdy
Dnes je 8.9. – svátek slaví Mariana

Nové ovládání kamery prostřednictvím systému ISOBUS. Pouze jeden terminál potřebný pro plečku

Zveřejněno: 17. 5. 2024

Dříve potřebovali zemědělci dva terminály, pokud chtěli používat plečku s kamerovým naváděním a ovládáním sekcí: terminál ISOBUS pro ovládání sekcí a druhý terminál pro zobrazení obrazu z kamery a nastavení plečky. U pleček firmy Lemken to již není potřeba.

Se svým softwarem iQblue Weeder firma Lemken poprvé úspěšně integrovala kompletní ovládání plečky včetně obrazu z kamery a sekcí do systému ISOBUS.

Se svým softwarem iQblue Weeder firma Lemken poprvé úspěšně integrovala kompletní ovládání plečky včetně obrazu z kamery a sekcí do systému ISOBUS, takže všechny ovládací prvky jsou zobrazeny na jednom terminálu CCI 800 nebo 1200, což uživatelům poskytuje levné, pohodlné a přehledné řešení.

Systém ISOBUS zaznamenává polohu nářadí a rychlost traktoru. Ovládání je rovněž možné buď prostřednictvím vlastního joysticku traktoru, nebo joysticku CCI. Systém je rovněž připraven na sběrnici ISOBUS a pro přenos obrazu obohaceného o informace z kamery využívá standardní rozhraní ISO 17215 prostřednictvím sítě Ethernet.

Uživatelé také mohou využívat automatické aktualizace stroje přes internet. Při údržbě a řešení problémů mohou servisní technici přistupovat k softwaru na dálku a optimalizovat nastavení. Nastavení se pak okamžitě zobrazí v obraze kamery a v případě potřeby je lze znovu autonomně upravit. Celková struktura menu systému je v souladu se standardem firmy Lemken a usnadňuje intuitivní ovládání.