Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Nový traktor New Holland T7.300 má kompaktní rozměry a výkon až 300 koní

Zveřejněno: 11. 11. 2022

New Holland rozšířil řadu traktorů New Holland T7 s dlouhým rozvorem o novou vlajkovou loď, která poskytuje vyšší výkon a nejlepší poměr výkonu a hmotnosti ve své třídě. Kabina Horizon Ultra s celou řadou inteligentních inovací a funkcí maximalizuje efektivitu, produktivitu a provozuschopnost traktoru. Nový model New Holland T7.300 se veřejnosti oficiálně představil v listopadu na veletrhu SIMA 2022 v Paříži.

Nový model New Holland T7.300 se veřejnosti oficiálně představil v listopadu na veletrhu SIMA 2022 v Paříži.

Nový traktor New Holland T7.300 je osazen motorem FPT Industrial NEF 6. Poskytuje výkon až 300 koní. Motor splňuje emisní normy Stage V díky systému High e-SCR. Traktor disponuje velkou palivovou nádrží a delšími servisními intervaly. Nový model je vybaven vylepšenou verzí oblíbené převodovky Auto Command. Traktor má také robustnější nápravy a vyšší celkovou hmotnost. Přesto si zachovává stejné celkové rozměry stávajících modelů řady T7.

Nový traktor New Holland T7.300 využívá technologii PLM Intelligence, monitor IntelliView 12 a plně nastavitelnou loketní opěrku SideWinder Ultra pro ergonomické intuitivní ovládání. PLM Intelligence umožňuje zvýšit produktivitu, snížit náklady a zvýšit komfort prostřednictvím naváděcího systému řízení IntelliSteer s přesností 1,5 cm, systému IntelliTurn (automatická otočka na souvrati) a kompatibility ISOBUS pro Section Control a VRA. Traktor je také prvním modelem značky, který je kompatibilní se systémem Tractor Implement Management (TIM). Technologie PLM Intelligence je také propojena se systémem MYPLM Connect.

Kabina traktoru New Holland T7.300 Horizon Ultra je s hodnotou 66 dBA nejtišší na trhu. Je také vybavena novým odpružením Comfort Ride.