AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Postřikovače Case IH a New Holland dostanou pokročilý systém pro přesný a automatizovaný postřik

Zveřejněno: 26. 5. 2023

Společnosti CNH Industrial a ONE SMART SPRAY, společný podnik firem Bosch a BASF, podepsaly dohodu o spolupráci, jejímž cílem je integrovat pokročilý systém pro postřikovače do portfolia zemědělských produktů značky CNH Industrial. Integraci systému povede tým Raven a bude komerčně dostupný prostřednictvím globálních značek Case IH a New Holland.

Postřikovače Case IH a New Holland dostanou pokročilý systém pro přesný a automatizovaný postřik.

Integrace systému ONE SMART SPRAY je důležitým řešením CNH Industrial, které urychlí další rozšiřování možností přesného a automatizovaného postřiku. Bude tak činit prostřednictvím několika kamer instalovaných na ramenech postřikovačů. Zákazníci tak budou mít k dispozici detekci plevele "zelená na zelené" (rostlina na rostlině) a "zelená na hnědé" (rostlina na půdě) a selektivní postřik.

Přesnost je kombinována s digitálními nástroji a agronomickými poznatky, které jsou přístupné prostřednictvím mobilních zařízení. Poskytují také mapy plevelů, sledování vstupů a úspory nákladů v reálném čase a generování automatických zpráv a dat. Systém od CNH Industrial také umožňuje zemědělcům nastavit požadované postřiky v denních i nočních podmínkách.

Spolupráce se společností ONE SMART SPRAY je nejnovějším vývojem v nabídce produktů AgTech společnosti CNH Industrial.