Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Silná poptávka vystavovatelů po veletrhu Agritechnica 2023

Zveřejněno: 27. 2. 2023

Veletrh Agritechnica 2023, který se koná 12. – 18. listopadu 2023 v německém Hannoveru, již nyní slibuje silnou účast vystavovatelů z Německa i zahraničí.

Silná poptávka vystavovatelů po veletrhu Agritechnica 2023.

Po uzávěrce rezervace stánků na přední světový veletrh zemědělské techniky Agritechnica 2023 oznámil pořadatel DLG (Německá zemědělská společnost), že se přihlásilo 2 000 vystavovatelů ze 49 zemí. Zastoupeny budou všechny přední společnosti vyrábějící zemědělskou techniku. Vysoký počet vystavovatelů je přihlášen také na souběžnou výstavu Systems & Components, B2B tržiště pro mezinárodní dodavatelský průmysl zemědělských strojů celého odvětví off-highway.

„Dnes, zhruba devět měsíců před zahájením výstavy Agritechnica 2023, počet dosavadních přihlášek působivě odráží výjimečné postavení veletrhu Agritechnica pro mezinárodní sektor zemědělských strojů a jeho dodavatelů,“ říká Timo Zipf, projektový manažer veletrhu Agritechnica. „Jako největší světový veletrh v oboru je Agritechnica nejen přední mezinárodní obchodní platformou, ale také fórem pro celosvětovou odbornou výměnu v oblasti rostlinné výroby orientované na budoucnost,“ dodal.

"Zelená produktivita" je vůdčím tématem veletrhu Agritechnica 2023 a zaměřuje se na výzvy moderního pěstování plodin. Výstavní program veletrhu Agritechnica doprovodí technický program, který nabídne živé akce, předváděcí show a novou sérii "odborných pódií", což je platforma zkoumající témata, jako jsou inteligentní postřiky, inteligentní a dálkové snímání, konektivita, autonomní zemědělská technika a alternativní systémy pohonu, stejně jako způsoby, jak dosáhnout vyšší efektivity a úspory zdrojů na poli prostřednictvím pneumatik, zátěžových a asistenčních systémů.