Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 16.9. – svátek slaví Ludmila

SMS CZ a Den zemědělce: 5 strojů a sleva 10 %

Zveřejněno: 7. 9. 2024

Český výrobce zemědělských strojů SMS CZ s.r.o. srdečně zve všechny farmáře na výstavu Den zemědělce, která proběhne ve dnech 11. až 12. září 2024 v Unčovicích u Olomouce. Na akci představí pět strojů zastupující, jak stroje na zpracování půdy, tak i na údržbu a zakládání luk. Zároveň během akce budou všechny stroje SMS CZ nabízeny se slevou 10 %.

SMS CZ a Den zemědělce: 5 strojů a sleva 10 %

„Účast na výstavách jako je Den zemědělce pro nás znamená přímý kontakt s farmáři, kteří nejenom naše stroje používají v praxi. Je to skvělá příležitost jim představit nabídku a přesvědčit je o kvalitách, ale také naslouchat zpětné vazbě. Díky těmto setkáním můžeme lépe porozumět potřebám zákazníka a dále zlepšovat naše produkty,“ říká Petr Jirsa, jednatel společnosti SMS CZ s.r.o.

Na samotné výstavě Den zemědělce se SMS CZ ukáže s pěticí zemědělských strojů. Návštěvníci se mohou těšit na loňskou novinku nesený hloubkový kypřič SMS CZ TALON GREEN 300/4. Pracovní záběr je 3 metry a pracovní hloubka až 35 cm, stroj je určený pro údržbu luk, kdy půdu provzdušní a umožní regeneraci a zároveň nenaruší její kompaktnost. Dále kombinovaný kypřič SMS CZ FINISHER 400, hydraulicky skládaný čtyřmetrový půdní stroj, který kombinuje více operací (disky, radlice, smyk a válce) do jednoho pracovního záběru, tím šetří čas, půdu i náklady. K vidění bude i těžký diskový podmítač SMS CZ SUPERIOR 500 s pracovním záběrem 5 metrů. Stroj je ideální pro práci v těžších půdních podmínkách a zajišťuje dokonalé zpracování půdy před samotným setím. Univerzální secí stroj SMS CZ SMART 300 je vhodný jak pro přisévání, či zakládání travních porostů, ale také i polních plodin. S pracovním záběrem 3 metry vyniká vysokou odolností a schopností pracovat i v náročných podmínkách. A jako poslední budou na akci přítomné i prutové brány SMS CZ LANIO 600, tedy efektivní nástroj pro povrchovou úpravu půdy, ideální pro regeneraci travních porostů i přípravu půdy před setím. Pracovní záběr stroje je 6 metrů.

Stánek SMS CZ na výstavách.
Stánek SMS CZ na výstavách.

Během výstavy bude možné navíc veškerou techniku SMS CZ pořídit se slevou 10 %. Akce platí do 15. 9. 2024.

Všichni farmáři jsou na výstavu Den zemědělce srdečně zváni, a díky slevě 10 % se návštěva stánku SMS CZ určitě vyplatí!

O společnosti SMS CZ s.r.o.

SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. je česká, rodinná společnost s více než třicetiletou historií, která navazuje na strojírenskou tradici závodu sahající až do roku 1897. Vývojový a výrobní program dnes tvoří strojní a inženýrská výroba techniky a technologie v oblasti zemědělství a životního prostředí.

V oblasti zemědělství se společnost SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. od roku 1993 věnuje výrobě zemědělských strojů pro zpracování půdy, předseťovou přípravu, válení, obnovu a zakládání luk a pastvin. Společnost si vybudovala postavení předního výrobce a prodejce zemědělských strojů a své stroje vyváží do celého světa. Významné pozice má v ČR a SK, ve Francii, Belgii, Německu, Maďarsku, Rumunsku, Bulharku, ze zámoří pak v Kanadě a na Novém Zélandu.

Celkově SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. vyváží své stroje do více než 35 zemí na pěti kontinentech (Evropa, Severní Amerika, Asie, Austrálie, Afrika). Společnost dlouhodobě posiluje pozice v zahraničí a hledá nové obchodní partnery.