Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Valtra Unlimited umožní měnit teplotu barev pracovního osvětlení podle požadavků obsluhy

Zveřejněno: 13. 3. 2024

Společnost Valtra představila nový systém pracovního osvětlení LED, který umožňuje obsluze traktoru přizpůsobit si osvětlení. Uživatelé si mohou zvolit vlastní preferovanou teplotu barev od teplé žluté 2 700 K po studenou modrou 6 500 K a intenzitu světla od 0 do až 2 900 efektivních lumenů. Systém také umožňuje uživatelům seskupovat sady světel dohromady a ovládat je buď z dálkového ovladače systému, nebo prostřednictvím speciální mobilní aplikace.

Uživatelé traktorů Valtra si mohou zvolit vlastní preferovanou teplotu barev.

Díky všestrannosti systému si uživatelé mohou najít vlastní preferovanou úroveň světla a barvy pro práci v různých podmínkách. Například při práci v zasněžených, prašných nebo mlhavých podmínkách nižší teplota barvy způsobuje menší oslnění. Petri Loukiala, Senior Manager, Brand Management, Unlimited Operations ve společnosti Valtra, zdůrazňuje bezpečnostní výhody používání systému: „Víme, že traktoristé často pracují v náročných podmínkách a přesto potřebují bezpečné osvětlení pro své pracovní prostředí. Se systémem pracovního osvětlení Valtra Unlimited mohou dosáhnout přesně takové úrovně osvětlení, jakou potřebují, a přitom se vyhnout namáhání očí nebo oslňování ostatních uživatelů vozidla. Nyní mohou uživatelé snadno a chytře nastavit konfiguraci světla i zvenčí traktoru pomocí vlastního chytrého telefonu.“

Systém pracovních světel Valtra Unlimited byl poprvé představen pro novou šestou generaci traktorů modelové řady Valtra S. Nyní je systém k dispozici pro všechny nové traktory řady Valtra N, Valtra T a Valtra Q.