Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.6. – svátek slaví Šárka

Fliegl obohatil sortiment o čelní pěchovací válec

Zveřejněno: 27. 6. 2024

Fliegl rozšiřuje svůj sortiment výrobků o čelní pěchovací válec. Tento robustní a extrémně odolný válec pro přípravu seťového lůžka nabízí ideální řešení pro zpracování půdy. K použití je připraven během pár minut, není potřeba žádný hydraulický okruh.

Čelní pěchovací válec Fliegl.

Čelní pěchovací válec Fliegl o hmotnosti 1 000 kg se skládá z žárově pozinkovaného základního rámu, bran, velkého prstencového profilového válce a škrabek. Základní rám tvoří spolehlivé spojení mezi jednotlivými komponenty stroje a vyznačuje se robustností. Vysoce kvalitní přírubová ložiska a robustní svařované hrany zajišťují mimořádnou odolnost.

Pro usnadnění údržby a bezproblémový provoz jsou mezi rotujícími válci kruhového profilu ve směru jízdy umístěny robustní škrabky, které zajišťují spolehlivé samočištění. Brány jsou vybaveny nástavcem s hroty pro předseťovou přípravu půdy, přičemž hroty jsou k dispozici v různých velikostech, aby si poradily i s největším zatížením v hrubých a těžkých půdách.

Středobodem je velkorozměrový kruhový profilový válec o průměru 540 mm.
Středobodem je velkorozměrový kruhový profilový válec o průměru 540 mm.

Středobodem je velkorozměrový kruhový profilový válec o průměru 540 mm. 22 prstenců válce ze šedé litiny dokáže půdu zpracovat.

Čelní pěchovací válec Fliegl dokáže po období dešťů rozrušit krustu a připravit jemně rozdrcený povrch, na kterém se může optimálně uchytit osivo. Čelní pěchovací válec Fliegl nabízí zemědělcům hospodárné a účinné řešení pro ideální přípravu půdy pro setí a dosažení optimálních výsledků drcení.