Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 17.9. – svátek slaví Naděžda

Nenechte si ujít techniku od Agrozet na výstavě Den Zemědělce

Zveřejněno: 9. 9. 2024

Ve dnech 11. a 12. září 2024, vždy od 9:00 do 16:00, se v Unčovicích (lokalita Náklo) uskuteční tradiční Den Zemědělce a my bychom vás rádi pozvali na tuto výjimečnou událost. Společnost Agrozet si pro vás připravila bohatou expozici své nejmodernější zemědělské techniky, kterou budete moci vidět v akci i zblízka.

Nenechte si ujít techniku od Agrozet na výstavě Den Zemědělce.

Těšit se můžete na představení strojů značky Fliegl, mezi nimiž najdete stroje jako je návěs Fliegl ASW 271 Compact nebo rozmetadlo statkových hnojiv Fliegl KDS 140.

Budete mít šanci vidět i špičkovou techniku od APV, například luční brány APV GP 300 M1 Full Edition, multidávkovač APV MDP 100 M1 nebo luční brány APV GS 600 M1.

Dále se můžete těšit na inovace od značky Pöttinger, kde uvidíte lis Pöttinger IMPRESS 3160 VC PRO nebo secí kombinaci Pöttinger AEROSEM 3002. Kromě toho představíme i naše předváděcí stroje, mezi které patří žací stroj Pöttinger NOVACAT nebo shrnovače píce Pöttinger MERGENTO VT 9220.

Navíc se na letošním Dni Zemědělce můžete těšit i na prezentaci strojů od renomovaných značek Dieci, Siloking a John Deere, které ukáží novinky i osvědčené modely, které nabízejí.

Celý tým Agrozetu se na vás těší! Přijďte si užít den plný zemědělských novinek, inspirace a přátelské atmosféry.