Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Polní den AGRALL již tento týden!

Zveřejněno: 19. 6. 2023

12. ročník velkolepé POLNÍ SHOW AGRALL již tento týden.

Polní den AGRALL již tento týden!

Letošní 12. ročník velkolepé POLNÍ SHOW AGRALL, která proběhne 22. června 2023 od 10 hodin, detailně představí flotilu sklízecích mlátiček CLAAS v čele s CLAAS LEXION 8900, CLAAS LEXION 6600 a CLAAS TRION 660. Současně bude představena také flotila sklízecích řezaček CLAAS JAGUAR. Hlavním tématem budou traktory s plynulou převodovkou CMATIC: CLAAS AXION 870 s CEMIS 1200 & CTIC se systémem CEMOS, který pomáhá dělat řidiče ještě lepším. Absolutní novinkou bude CLAAS ARION 660 v edici Le Mans za přítomnosti ambasadora traktorů CLAAS v České republice Tomáše Engeho.

Nedílnou součástí bude také pícninářská a manipulační linka CLAAS. Představí se také digitální řešení, systémy správy dat a CLAAS CONNECT.

Značka Väderstad představí koncept Väderstad Proceed a také novinky Väderstad Carrier CR 725 XL a Väderstad Inspire 1200C. Nedílnou součástí budou traktory CLAAS XERION v ideální kombinaci nástavby a cisterny KAWECO.

Představena bude nová značka v portfoliu AGRALL – výrobce transportní techniky HB BRANTNER. Na poli bude uveden model třístranného přívěsu a sklopné vanové korby POWER TUBE.

Přijďte oslavit 12. ročník Polního dne a užijte si největší koncentraci koňských sil v širokém okolí! Akce se koná ve spolupráci s firmou Rhea Holding na poli u střediska ZD Jiřice u Miroslavi, a to za každého počasí.