VF TractorMaster Hybrid. Inteligentní pneumatika určená pro silnice, tvrdé i měkké půdy
Dnes je 17.9. – svátek slaví Naděžda

SMS CZ na Agrotechniek Holland 2024

Zveřejněno: 12. 9. 2024

Český výrobce zemědělských strojů SMS CZ s.r.o. se zúčastní výstavy Agrotechniek Holland, která se uskuteční od 11. do 14. září 2024. Na prestižní zemědělské akci SMS CZ představí hned šest strojů, které reflektují dlouholetou tradici firmy v oboru výroby strojů na zpracování půdy a údržby luk. Na ploše 5.22 budou vystaveny stroje zastupující každou jednu kategorii i univerzální techniku.

K vidění bude i hloubkový kypřič SMS CZ TALON KOMBI 300/6.

Nizozemský trh je pro SMS CZ důležitým v exportní strategii. „Nizozemské zemědělství je známé svou intenzivní produkcí na malých výměrách, vysokou efektivitou práce a zaměřením na trvalé travní porosty a pastviny. Jsem přesvědčen, že naše technika, které se vyznačuje robustností, spolehlivostí a snadným ovládáním, má farmářům v tomto prostředí co nabídnout. I proto se účastníme výstavy, na které chceme místním zemědělcům naše stroje více přiblížit a přesvědčit je o jejich kvalitách,“ říká Petr Jirsa, jednatel společnosti SMS CZ.

Na výstavě tak budou k vidění stroje na zpracování půdy a luk, nebo s univerzálním využitím s pracovními záběry od 3 do 5 metrů.

Veřejnosti se na ploše 5.22 představí hloubkový podrývák SMS CZ TALON GREEN, který je speciálně navržen pro hloubkové zpracování trvalých travních porostů bez poškození jejich svrchní vrstvy. S pracovním záběrem 3 metry a čtyřmi slupicemi zajišťuje kvalitní provzdušnění půdy do hloubky až 35 cm. Tento stroj je ideální pro farmáře, kteří chtějí zlepšit kvalitu svých pastvin bez rizika poškození porostu či vytažení kamenů na povrch.

Veřejnosti se představí hloubkový podrývák SMS CZ TALON GREEN, který je speciálně navržen pro hloubkové zpracování trvalých travních porostů bez poškození jejich svrchní vrstvy.
Veřejnosti se představí hloubkový podrývák SMS CZ TALON GREEN, který je speciálně navržen pro hloubkové zpracování trvalých travních porostů bez poškození jejich svrchní vrstvy.

Dalším zástupcem kategorie hloubkových podrýváků je hloubkový kypřič SMS CZ TALON CLASSIC 400/8H. Jedná se o robustní hloubkový kypřič s pracovním záběrem 4 metry a osmi slupicemi. Tento hydraulicky skládaný stroj umožňuje efektivní zpracování půdy do hloubky až 45 cm. Díky své konstrukci a různým možnostem jištění radlic je ideální pro hluboké kypření těžkých půd.

K vidění bude i hloubkový kypřič SMS CZ TALON KOMBI 300/6. Tento stroj umožňuje kombinovat několik pracovních operací v jednom přejezdu, a to díky tříbodovému závěsu pro zavěšení dalšího nářadí. S pracovním záběrem 3 metry a šesti slupicemi je stroj skvělou volbou pro farmáře, kteří hledají efektivní způsob, jak zpracovat půdu při zachování její struktury.

K vidění bude i univerzální secí stroj SMS CZ SMART 300. Jedná se o univerzální secí stroj určený pro zakládání a přisévání travních porostů i polních plodin.
K vidění bude i univerzální secí stroj SMS CZ SMART 300. Jedná se o univerzální secí stroj určený pro zakládání a přisévání travních porostů i polních plodin.

K vidění bude i univerzální secí stroj SMS CZ SMART 300. Jedná se o univerzální secí stroj určený pro zakládání a přisévání travních porostů i polních plodin. Se svou pracovní šířkou 3 metry je ideální pro menší a střední farmy. Stroj vyniká robustností a zvládá i kamenité půdy. Jeho výsevní technika umožňuje přesné zasetí osiva bez poškození půdní struktury.

Cambridge vály bude na akci reprezentovat model SMS CZ TERAN N 300. Jedná se o nesenou verzi cambridge válů s pracovním záběrem 3 metry. Díky své kompaktní konstrukci je stroj univerzální se snadným ovládáním. Je vhodný, jak pro údržbu travních ploch, tak i pro polní aplikace. Hodí se i pro méně výkonné traktory a do kopcovitých terénů.

Cambridge vály bude na akci reprezentovat model SMS CZ TERAN N 300.
Cambridge vály bude na akci reprezentovat model SMS CZ TERAN N 300.

A zapomenout nesmíme na diskový podmítač SMS CZ ONTARIO 450 H. Jde o robustní nesený stroj s pracovním záběrem 4 metry, určený pro efektivní zpracování půdy po sklizni i přípravu před setím. Je vybaven dvěma řadami disků o průměru 510 mm, které zajišťují intenzivní rozřezání a mísení půdy s rostlinnými zbytky. Hydraulicky skládaný rám umožňuje snadný transport a rychlé přizpůsobení stroje pracovním podmínkám. SMS CZ ONTARIO 450 H vyniká stabilitou a precizností při práci i na nerovných pozemcích.

Agrotechniek Holland je jednou z nejvýznamnějších zemědělských výstav v Nizozemsku, která se koná na ploše o rozloze 120 000 m². Každoročně se na ní představuje více než 400 vystavovatelů z různých zemí. Akci navštíví v průměru 55 000 lidí, kteří se přicházejí seznámit s nejnovějšími technologiemi v zemědělství. Všichni farmáři a zájemci o moderní zemědělskou techniku jsou srdečně zváni k návštěvě stánku SMS CZ.

A zapomenout nesmíme na diskový podmítač SMS CZ ONTARIO 450 H. Jde o robustní nesený stroj s pracovním záběrem 4 metry.
A zapomenout nesmíme na diskový podmítač SMS CZ ONTARIO 450 H. Jde o robustní nesený stroj s pracovním záběrem 4 metry.

O společnosti SMS CZ s.r.o.

SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. je česká, rodinná společnost s více než třicetiletou historií, která navazuje na strojírenskou tradici závodu sahající až do roku 1897. Vývojový a výrobní program dnes tvoří strojní a inženýrská výroba techniky a technologie v oblasti zemědělství a životního prostředí.

V oblasti zemědělství se společnost SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. od roku 1993 věnuje výrobě zemědělských strojů pro zpracování půdy, předseťovou přípravu, válení, obnovu a zakládání luk a pastvin. Společnost si vybudovala postavení předního výrobce a prodejce zemědělských strojů a své stroje vyváží do celého světa. Významné pozice má v ČR a SK, ve Francii, Belgii, Německu, Maďarsku, Rumunsku, Bulharku, ze zámoří pak v Kanadě a na Novém Zélandu.

Celkově SMS CZ s.r.o.SMS CZ s.r.o. vyváží své stroje do více než 35 zemí na pěti kontinentech (Evropa, Severní Amerika, Asie, Austrálie, Afrika). Společnost dlouhodobě posiluje pozice v zahraničí a hledá nové obchodní partnery.