Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.5. – svátek slaví Ivo

Články na téma „CLAAS“

Téma „CLAAS“ – třídění:

Nové lisy CLAAS QUADRANT lze opatřit i čelním drtičem Müthing

(27.9.2022) V roce 2023 přijdou na trh inovované lisy CLAAS QUADRANT na velké hranaté balíky. Vybrané modely budou vybaveny například hydraulickým pohonem průběžného válce POWER FEEDING SYSTEM. Lisy CLAAS QUADRANT 5200 a 5300 s řezáním bude možné nově osadit čelním…

Česká premiéra nového traktoru CLAAS NEXOS proběhla na ovocnářském dni

(23.9.2022) Českou premiéru si nový CLAAS NEXOS odbyl počátkem srpna na tradičním ovocnářském dni, který se konal v sadech společnosti AGROSAD Velké Bílovice.

Terminál CLAAS CEMIS 1200 v dalších strojích. CLAAS zahájil spolupráci s Trimble

(15.9.2022) Nový ovládací terminál CLAAS CEMIS 1200 se poprvé objevil v nových sklízecích mlátičkách CLAAS TRION v roce 2021. Nyní je k dispozici také pro samojízdné sklízecí řezačky CLAAS JAGUAR a sklízecí mlátičky CLAAS LEXION. Terminál vznikl ve spolupráci značek…

Nakladače CLAAS TORION přichází na trh s novou konstrukcí Z-kinematiky a zesílenými komponenty

(7.9.2022) Na trh přicházejí středně velké nakladače CLAAS TORION s novou konstrukcí Z-kinematiky výložníku. Větší modely CLAAS TORION 1611 a 1611 P zase mají zesílené nápravy.

Nová generace lisů na kulaté balíky CLAAS VARIANT 500 s vylepšeným procesem lisování

(30.8.2022) CLAAS patří mezi průkopníky v oblasti vývoje a konstruování lisů na kulaté balíky a je jedním z předních světových dodavatelů v tomto výrobním odvětví. Nyní přichází s novou řadou lisů na kulaté balíky CLAAS VARIANT 500 RC a RF o šesti modelech, které…

Limitovaná edice oslavuje 25. výročí sériové výroby traktoru CLAAS XERION

(4.8.2022) CLAAS před 25 lety uvedením traktoru CLAAS XERION stanovil nová měřítka v oblasti multifunkčnosti a všestrannosti velkých traktorů. CLAAS nyní slaví toto významné výročí limitovanou edicí traktoru CLAAS XERION.

Traktory CLAAS NEXOS se předvedly v popickém vinařství Sonberk

(2.8.2022) Na 500 návštěvníků přijelo do popického vinařství Sonberk na třetí ročník odborné akce s názvem Kázání ve vinici. Akci organizoval Svaz vinařů České republiky a vystavovalo zde 24 oborových firem napříč vinohradnickým a vinařským produktovým portfoliem.…

CLAAS a KAWECO na Jihlavsku: průřez technikou pro aplikaci kejdy na speciálním dni

(28.7.2022) Společnosti AGRALL zemědělská technika a Agrall Havlíčkův Brod uspořádaly na pozemcích zemědělského podniku LUKA a.s. na Jihlavsku den zaměřený na proces aplikace kejdy s technikou CLAAS, KAWECO, VÄDERSTAD a BOMECH. Stroje, které mohli návštěvníci vidět…

Pásové jednotky CLAAS TERRA TRAC slaví výročí

(22.6.2022) Letos v létě oslaví společnost CLAAS Industrietechnik z Paderbornu 25 let vývoje a výroby pásových jednotek CLAAS TERRA TRAC a 35 let zkušeností s pásovými podvozky chránící půdu.

CLAAS integroval aplikaci Terranimo do traktorového systému CEMOS. Ještě více chrání půdu

(21.6.2022) Uživatel má kromě možnosti sledování efektivity a produktivity traktoru nově k dispozici nástroj pro ochranu půdy. Od léta letošního roku je Terranimo® součástí standardní nabídky funkcí traktorového asistenčního systému CEMOS.

Užší pásové jednotky a regulace tlaku v pneumatikách nově pro traktory CLAAS AXION TERRA TRAC

(20.6.2022) Od uvedení traktorů CLAAS AXION TERRA TRAC na trh v roce 2019 oslovují tyto celoodpružené traktory stále více zemědělců a poskytovatelů služeb v celé Evropě. Od roku 2022 také na vybraných zámořských trzích.

CLAAS představil nový základní model řady kompaktních kloubových nakladačů CLAAS TORION

(29.3.2022) Řada zemědělských, kompaktních a kloubových nakladačů nabízených společností CLAAS má nový základní model – CLAAS TORION 530 s výkonem 46 koní. Také modely CLAAS TORION 535 a CLAAS TORION 639 získaly motor o vyšším výkonu.

Nové varianty úzkorozchodných traktorů CLAAS NEXOS nabízejí celou řadu vylepšení

(11.2.2022) CLAAS představil úzkorozchodné a speciální traktory s motorem, který je v souladu s emisní normou Stage V. Traktory CLAAS NEXOS byly opatřeny novou převodovkou, modernizovanou kabinou a inovovaným designem.