Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.5. – svátek slaví Ivo

Články na téma „CLAAS“

Téma „CLAAS“ – třídění:

Řezačky Claas Jaguar s řadou vylepšení obstojí i v náročných podmínkách

(8.1.2022) Samojízdné sklízecí řezačky Claas Jaguar 900 budou opatřeny množstvím nových funkcí, jež usnadní zpracování hmoty v náročných podmínkách. Nejvýznamnější novinku představuje rozšíření možností pohonu adaptérů.

Top modely nakladačů CLAAS Torion jsou nyní silnější ve všech směrech

(14.12.2021) Top modely nakladačů produktové řady CLAAS Torion mají nyní vyšší výkon motoru i nosnost. Změny doznaly také jejich názvy a v současnosti jsou tyto stroje dostupné jako Claas Torion 1913 a Claas Torion 2014.

Teleskopické manipulátory CLAAS Scorpion s novým pohonem a novými prvky výbavy

(7.12.2021) Teleskopické manipulátory CLAAS Scorpion nižší a střední výkonnostní třídy budou využívat pohon VARIPOWER 2 převzatý ze samojízdných sklízecích řezaček CLAAS Jaguar.

Nabídka nakladačů střední třídy byla rozšířena o nový model CLAAS Torion 1511 P s atraktivním poměrem výkonu a hmotnosti

(25.11.2021) CLAAS rozšířil modelovou řadu kolových kloubových nakladačů Torion střední třídy o nový model s atraktivním poměrem výkonu a hmotnosti - CLAAS Torion 1511 P. Ten je ideální pro práci v silážních jamách a pro manipulaci s balíky.

Claas inovoval dvourotorové shrnovače Claas Liner. Nabídnou jednodušší ovládání a osvědčené odpružení rotorů

(9.11.2021) Nová řada shrnovačů Claas Liner se středovým ukládáním řádku zahrnuje sedm nových modelů se zjednodušeným ovládáním. Doplňují ji také dvě nové verze stroje třídy BUSINESS s odpružením rotorů ACTIVE FLOAT.

První evropská sklízecí mlátička CLAAS MDB slaví 85. výročí, při práci nahradila desítky mužů

(1.11.2021) V roce 1936 uvedla rodinná společnost CLAAS na trh svůj první stroj, který znamenal revoluci ve sklizni obilí v Evropě. U příležitosti tohoto výročí byl veřejnosti prakticky představen zrestaurovaný model ve skanzenu LWL v Detmoldu.

Žací stroj CLAAS DISCO se speciální přepravní polohou a praktickými vylepšeními

(29.10.2021) CLAAS rozšiřuje nabídku diskových žacích strojů DISCO o vzadu nesený model CLAAS DISCO 4400 CONTOUR s pracovním záběrem 4,20 metrů, středovým zavěšením a odlehčením ACTIVE FLOAT. Žací stroj nabízí také speciální přepravní polohu, která zajišťuje…

Claas Liner – Královská třída mezi shrnovači: čtyři rotory shrnou hmotu ze záběru až 15 metrů

(18.10.2021) Claas vyvinul novou generaci čtyřrotorových shrnovačů Liner. Čtyři nové modely charakterizuje nízká přepravní výška či schopnost výborně kopírovat terén. K tomu je s nimi velmi snadná manipulace.

Claas Dominator se stále vyrábí. V prodeji je déle než kterýkoli jiný sklízecí stroj na světě

(17.9.2021) Žádná jiná sklízecí mlátička neovlivnila svět sklizně obilí jako Dominator od firmy Claas. Letos tato sklízecí mlátička slaví 50 let od uvedení na trh. To znamená, že je Dominator v prodeji déle než kterýkoli jiný sklízecí stroj na světě!

Claas inovoval lisy na hranaté balíky. Díky novým dílům jsou mnohem odolnější vůči opotřebení

(7.9.2021) Sběrače lisů Claas Quadrant 5000 a 4200 byly pro rok 2022 komplexně technicky vylepšeny. Nové modely, zkonstruované z odolnějších materiálů a vybavené lepším softwarem, dostaly název Evolution.

Sklizňové adaptéry Claas Vario přichází v inovované podobě. Zaujmou novou výbavou

(25.8.2021) Tři největší sklizňové adaptéry Vario firmy Claas jsou nyní standardně vybaveny řadou nových funkcí, které mají příznivý vliv na výkon, snadnou obsluhu, dobu seřízení a údržbu. Kromě toho jsou pro adaptéry s pracovním záběrem od 10,8 m do 13,8 m k…

Claas představil nové sklízecí mlátičky Claas Trion. S tak rozmanitou výbavou nemají na trhu obdoby

(10.8.2021) Claas uvádí na trh novou modelovou řadu sklízecích mlátiček Trion střední velikosti. Zemědělci mohou vybírat z až dvaceti modelů a několika provedení. Claas během dvou let inovoval téměř celý sortiment sklízecích mlátiček!

Tradiční polní den AGRALL se uskuteční on-line! Provázet jím bude známý televizní moderátor

(15.7.2021) Na poli v Jiřicích u Miroslavi společnost AGRALL ve spolupráci s Rhea Holding připravila polní show. Vzhledem k aktuálním okolnostem se tradiční polní den uskuteční v on-line verzi.

  ... ...