Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Články na téma „Sklizeň pícnin“

Téma „Sklizeň pícnin“ – třídění:

Farma Jamartice úspěšně spolupracuje s BV-Technikou v oblasti nové i použité techniky

(18.4.2024) Ing. Michal Novák hospodaří na Farmě Jamartice u Rýmařova. V malebné krajině sklízí pícniny a pase dobytek. Část strojního vybavení na farmu dodala firma BV-Technika a.s., se kterou majitel spolupracuje již od devadesátých let minulého století.

Návěs Joskin Silo-SPACE2 přichází v inovované podobě. Je odolnější a rychleji se vyprázdní

(10.4.2024) Belgický Joskin inovoval své oblíbené traktorové návěsy Joskin Silo-SPACE2 pro přepravu řezanky.

Samosběrací vůz Strautmann Giga-Trailer dostane větší pneumatiky a novou karoserii

(22.3.2024) Samosběrací vozy Strautmann Giga-Trailer budou pro sklizňovou sezónu 2024 k dispozici s pneumatikami o průměru 30,5 palce. Kromě možností pneumatik byla přepracována také karoserie vozu.

Čisté shrnutí hmoty do řádku a kvalitní zabalení balíků do fólie se stroji Anderson

(15.3.2024) Kanadská společnost Anderson Group má nově v nabídce pásový shrnovač. Kromě toho v nabídce nalezneme stroje i pro samotné skladování balíků. Stroje Anderson na český trh dodává společnost MANATECH CZ.

Aplikace Krone SmartBale optimalizuje logistiku balíků

(11.3.2024) S aplikací Krone SmartBale App lze prostřednictvím chytrého telefonu snadno vyčíst informace o slisované plodině, včetně umístění balíků, což výrazně usnadňuje pracovní postupy při sklizni sena a slámy.

Stroje BV-Techniky pomáhají chovateli starokladrubských koní

(20.2.2024) David Haitl z Bernartic nad Odrou se již 30 let zabývá chovem starokladrubských koní. V současnosti jich má 50. Hospodaří na 30 hektarech a současně nabízí zemědělské služby sousedním farmářům. Pro zajištění chovu využívá moderní mechanizaci dodanou…

AgXeed, thermalDRONES a Claas Saulgau zachraňují divokou zvěř během sečení pícnin

(15.2.2024) Firmy Claas, thermal DRONES a AgXeed spojily své odborné znalosti a vyvinuly společné rozhraní pro autonomní sečení, kde také pomáhají drony s hledáním zvěře na pozemku.

Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou dostaly řadu vylepšení

(14.2.2024) Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou pro rok 2024 dostaly svěží design a řadu vylepšení, která mají zajistit vysokou produktivitu a snadnou obsluhu.

Čtyřrotorové shrnovače Claas Liner dostanou funkci Section Control. Rotory se budou zvedat automaticky

(1.2.2024) Všechny verze BUSINESS čtyřrotorových shrnovačů Claas Liner 4700, 4800 a 4900 budou od roku 2024 k dispozici s funkcí Section Control. Automatické zvedání a spouštění na souvratích a u klínů na poli výrazně snižuje pracovní zátěž obsluhy a zjednodušuje…

Nový pásový shrnovač Anderson MergePro915 poprvé v Česku. Čím zaujme?

(16.1.2024) Na akci s názvem Čertovský den v MANATECHu si odbyl českou premiéru nový pásový shrnovač Anderson MergePro915, který byl poprvé představen na letošním veletrhu Agritechnica v Hannoveru.

Massey Ferguson mění směr otáčení disků u svých žacích strojů

(4.1.2024) Po dvou letech hodnocení na poli a zpětné vazbě od zákazníků mění Massey Ferguson u svých čelně nesených modelů žacích strojů s mačkačem směr otáčení disků směrem ke středu. Zkoušky ukazují, že to zlepšuje průchod materiálu a poskytuje vynikající řez,…

Nové obraceče Massey Ferguson TD Gen2 Alpine do horského terénu

(28.12.2023) Massey Ferguson oznamuje, že rozšiřuje nabídku strojů uvedením čtyř nových obracečů Alpine pro sezónu 2024.

Vyčesávací lišty Shelbourne a sklizňová technika od Soufflet Agro

(21.12.2023) Firma Soufflet Agro působí aktivně na trhu se zemědělskou technikou již od roku 2005, kdy započal prodej sběracích lišt a adaptérů Den Dekker určených pro sklizeň osivářských porostů. V roce 2023 přibývají vyčesávací lišty Shelbourne Reynolds a shrnovací…

← Zpět
  ...