Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Články na téma „Krone“

Téma „Krone“ – třídění:

Aplikace Krone SmartBale optimalizuje logistiku balíků

(11.3.2024) S aplikací Krone SmartBale App lze prostřednictvím chytrého telefonu snadno vyčíst informace o slisované plodině, včetně umístění balíků, což výrazně usnadňuje pracovní postupy při sklizni sena a slámy.

Stroje BV-Techniky pomáhají chovateli starokladrubských koní

(20.2.2024) David Haitl z Bernartic nad Odrou se již 30 let zabývá chovem starokladrubských koní. V současnosti jich má 50. Hospodaří na 30 hektarech a současně nabízí zemědělské služby sousedním farmářům. Pro zajištění chovu využívá moderní mechanizaci dodanou…

Stříbrná medaile DLG za nové maximálně efektivní broušení nožů řezaček Krone BiG X

(18.1.2024) Za nově vyvinuté patentované broušení nožů řezaček Krone BiG X, nevyžadující další ruční seřizování, obdržela společnost Krone na listopadové Agritechnice od německého svazu zemědělců DLG stříbrnou medaili. Porota ocenila nové konstrukční řešení s…

Čtyřrotorový shrnovač Krone Swadro TC 1250 Plus obdržel nové funkce. Zajistí rychlejší a pohodlnější nastavení stroje

(9.10.2023) Kromě známého shrnovače Krone Swadro TC 1250 nabízí výrobce tento čtyřrotorový shrnovač také ve variantě Plus s ještě větším komfortem obsluhy.

Krone a Lemken představují řešení pro přepravu autonomních strojů po silnici

(2.10.2023) Autonomní stroje od společnosti Krone a Lemken lze pomocí speciální oje snadno a rychle přepravovat z pole na pole po pozemní komunikaci.

Krone obohacuje sortiment dopravní techniky o návěs s posuvným dnem Knapen KX

(26.9.2023) Společnost Krone Commercial Vehicle SE nyní posiluje své angažmá v oblasti zemědělské logistiky. Společně s dceřinou společností Knapen Trailers z nizozemského Deurne, která je součástí skupiny Krone od roku 2019, rozšiřuje své produktové portfolio.…

Krone Smart Support: nástup diagnostiky se vzdáleným přístupem

(19.9.2023) Se zavedením telemetrických jednotek u strojů Krone se otevřelo mnoho nových možností. Vedle sdílení agronomických dat mezi strojem a uživateli se nabízí i příležitost poskytnout smluvnímu servisu mnohá oprávnění pro technický dohled nad stroji. Přesně…

Krone BigPack 1290 XC s BaleCollect v ZD Unčovice navýšil výkonnost lisování a svoz balíků z pole

(14.9.2023) Vedení Zemědělského družstva Unčovice se rozhodlo pořídit lis na hranaté balíky Krone BigPack 1290 XC s cílem zajišťovat si lisování slámy vlastními silami a nespoléhat se pouze na podniky služeb. O volbě konkrétního modelu lisu měli jasno prakticky…

Čtyřrotorový shrnovač Krone Swadro TC 1570 s největším pracovním záběrem na světě

(4.9.2023) Nové Krone Swadro TC 1570 s jedinečným konceptem rámové konstrukce ve tvaru V zaujme vysokým plošným výkonem, extrémně tichým chodem a maximálním komfortem při ovládání.

Nové a extrémně výkonné žací trojkombinace Krone EasyCut B 880 CV/CR a EasyCut B 1050 CV

(30.8.2023) V základní konfiguraci jsou žací stroje Krone EasyCut B 880 CV/CR (Collect) a Krone EasyCut B 1050 CV (Collect) vybaveny kondicionéry a na přání i příčnými dopravníky.

Sběrací vozy Krone RX a ZX přichází s nově vyvinutým řezacím ústrojím OptiGrass

(25.8.2023) Nové dvouúčelové sběrací vozy Krone RX a Krone ZX se prezentují svěžím vzhledem a výrazně modernizovanou technologií řezacího ústrojí OptiGrass.

Statky Potštát nedají dopustit na techniku Krone, jejich lisy už slisovaly desítky tisíc balíků

(24.7.2023) Společnost Statky Potštát, a.s. spolupracuje s dodavatelem zemědělské techniky BV-Technika a.s. více než 25 let. Ve strojovém parku tak můžeme mimo jiné aktuálně najít i osm strojů pro sklizeň pícnin značky Krone.

Krone přichází s novým moderním grafickým rozhraním ISOBUS ovládání

(19.6.2023) S novým uživatelským rozhraním ISOBUS přináší Krone ještě větší komfort při ovládání stroje prostřednictvím nového zobrazení a přehlednosti údajů. Stroje se na obrazovce nyní zobrazují pomocí animací a 3D grafiky dynamicky.

← Zpět
  ...